Naimakka Paracord Bracelet

Jag måste tipsa om ett snyggt och väldigt händigt smycke jag införskaffade nyligen. Det var inte endast den fina designen jag föll för utan vad själva armbandet kan användas till. Naimakka Paracord Bracelets är unika i sig, de görs av fallskärmslina och kan rädda liv! Armbandet är verkligen ett måste för alla friluftslivsmänniskor som vistas ute i naturen och vildmarken men även för oss andra.

Om du flätar upp armbandet kan du bl.a. använda det till att bygga vindskydd, göra en fisklina, en fälla och mycket mycket mer. Läs mer om själva funktionen HÄR.

IMG_1643.JPG

Jag föll för färgen gul men kan tänka mig att införskaffa fler 🙂

Vinn ett Naimakka Paracord Bracelet

Just nu har Naimakka en tävling via instagram, tagga naimakka via @naimakka och ha med hashtagen #givemeabracelet, lägg upp en bild som har med Naimakka att göra. Varje vecka dras en ny vinnare som får ett valfritt armband. För att få inspiration till bild att lägga upp och tävlingsregler, Naimakka – Give me a bracelet.

En schysst julklapp kanske?

Jag önskar mig gärna fler, färgerna svart och rosa tilltalar mig. Vilken är din favorit?
Det finns även andra designs som dessa. Riktigt snygga!
paracord-bracelets-930x606

2 comments on “Naimakka Paracord Bracelet

  1. Bonsoir, je voudrais avoir une adresse ou un site sur lequel je pourrais acheter ces bracelets.
    Merci

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

HTML tags are not allowed.