Mjölksyra – pain – yes!

Ibland är det himla skönt att boka in sig på ett spinningpass, du tänker inte utan bara köttar! Den typen av träning ger många toppar av mjölksyra, smärta och underbar känsla efteråt. Man behöver inte direkt tänka på sin teknik i samma utsträckning som vid tyngdlyftning och på handbollsplanen. Det kan vara ”avkopplande” för hjärnan och bara släppa loss, lasta på med motstånd och nöta nöta nöta. Vips är 60 minuter över på nolltid. Samtidigt är det inget jag skulle kunna göra fler dagar i veckan, de förbättrar inte den fysiska statusen som jag önskar och utvecklar inte mina färdigheter i handboll. Å andra sidan är det roligt med varierande träning och denna gång med vänner. Finns alltid för och nackdelar med all träning. Min grundfilosofi inom träning är att variera och belasta kroppen olika med jämna mellanrum för att utvecklas så mycket som möjligt som atlet!

Gårdagens WOD i boxen va grymt jobbigt! Mjölksyra-deluxe men så jävla skönt efteråt! Att kicka igång fredagen med ett sådant jobbigt och svettigt träningapass ger leende på läpparna hela helgen!

Just nu vilar jag en stund, välbehövligt! En till träning väntar ikväll, passar på när vi är spellediga 🙂 Imorgon jobbar jag i boxen 10.00-15.00 och då ska de hinnas träna också, därefter väntar ännu en träning med Åsa. Fem pass fre-sön >> freeking lovely!

Ni kikar väl på handbolls-VM? Hemma hos oss är det givet! Dags för en powernap. Trevlig helg allihopa 🙂

20130112-161603.jpg

20130112-161613.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

HTML tags are not allowed.