Mixträning hemma!

Idag har det endast varit fokus på träning och vila! Jag får passa på när jag får möjlighet till det. Löprundan tidigare idag var riktigt behaglig, blev en bra 45 minuters runda med en snittpuls på 175 s/min. Grymt bra tryck i löparstegen, och framför allt no pain i ljumsken, skönt!
Vidare under dagen blev det en hel del planering inför jobb på måndag. Håller på att komponera ett dansprogram (aerobics) som jag ska ha med alla i skolår 6-9. Älskar att dansa!
För en stund sen blev det en mixträning hemma i form av TRX, Kettlebell, skivstång och fria vikter. Mitt ”hemmagym” är komplett! Jag rekommenderar er varmt att skaffa era favoritredskap för att kunna träna hemma när ni vill.
TRX är så himla praktiskt, bara till att hänga upp det i dörren och träna på! You just gotta love it!

Övriga redskap som användes flitigt idag!

Nu väntar det bästa på hela dagen, nämligen massage! Musklerna behöver sig en omgång för att kunna träna imorgon igen.

Bye bye!
Kram

2 comments on “Mixträning hemma!

  1. [room] by sofie on said:

    Kanske man skulle uppdatera sitt hemma-gym med några nya prylar??! Bra inlägg på bloggen, gillar dina nyttiga middagstips 🙂 Ha det gott! Mamsen har gjort sin dagbok så den kommer till dig på mail.Kram Sofie

  2. Dajana on said:

    Det finns alltid något för alla:)TRX är verkligen något som alla borde ha hemma och lätt att ta med på resa också! Men du har ju crosstrainer som du använder flitigt eller? Vad bra! jag håller utkik efter mail, det ska bli spännande att ha din mamma som klient! kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

HTML tags are not allowed.