Min oförglömliga möhippa – bildregn

God kväll! Känner att jag ligger lååångt efter i mina uppdateringar här i bloggen. Man kan väl säga att bröllopsplaneringen och träningen tar mycket tid. Grabbarna är hemma hos oss, det kikas fotboll och grillas för fulla muggar här på Sergelsväg.

Any way, jag fick vara med om den bästa möhippan ever! Jag har helt fantastiska vänner, verkligen de bästa! Mina tärnor planerade innerligen den bästa dagen i mitt liv, vill återuppleva den nu! Så mycket spänning, roligheter, kärlek och vänskap.

Jag var helt inställd på att det INTE skulle bli någon möhippa den 14:e juni så jag tränade väldigt sent på fredagen och rollade mig på min foamroller och kollade serier till säkert 03.00. Gissa om jag blev paff när det plingade på dörren strax innan 07.00 dagen efter 🙂 You really got me there!

Knappt vaken öppnade jag ytterdörren och där låg en liten kartong med en mobil som spelade ”Dirty Diana” med Michael Jackson, massa rosa ballonger och en lapp. Jag la lappen på sängen och tog mig för huvudet och tänkte helt förvirrat ”är det dags nu????”, och så fick jag en sådan härlig känsla inom mig. Min enda tanke som fanns i huvudet var att det här skulle bli en helt oförglömlig dag.

Enligt instruktionerna hade jag 34 minuter på mig att packa vissa saker samt göra mig i ordning. Under tiden fick jag lyssna på min favoritmusik. Därefter gick jag ner till trappuppgången för vidare instruktioner. Jag satte på mig ögonbindeln som låg på golvet och ställde mig med ryggen mot ytterdörren. Där stod jag i ca 30 sekunder men det upplevdes som en evighet. Först trodde jag att tjejerna hade lurat mig med en ”skenmöhippa” men så plötsligt öppnades ytterdörren och vips åkte ett par hörlurar på med ännu mer av grymt bra musik. Jag märkte att flera händer tog på mig, tjejerna tog på mig kläder och jag var i min egen värld och sjöng. Så spännande!

Jag har absolut ingen aning vem som är på plats eller vad jag har på mig. De satte upp mina fingrar och då förstod jag att de togs bilder 🙂

Kändes som om vi åkte bil i flera timmar. Jag klurade ut att Hanna satt i bilen men jag trodde inte att hon körde. För övrigt trodde jag att bilden var full av tjejer men så fel jag hade 🙂 Becca satt i baksätet och matade mig med vin och jordgubbar och jag sjöng som aldrig förr… haha.. så sjukt kul det var!


Helt plötsligt gick vi inomhus och jag var övertygad om att jag skulle flyga i någon form, livrädd haha 🙂

Roligaste bilden ever! Ingen aning vad som sker 🙂 Där står mina närmaste vänner och jag är helt förvirrad hahaha…

Dagen inleddes med frukost på Ystad Saltsjöbad. Så glad jag blev att se alla mina underbara vänner!

Därefter tog vi en trip i Ystadcity, jag fick åka i Sofies cabbe med en ”ölhatt” på huvudet innehållande två cider. Wooohooo….

Femkamp stod på tur! My team >> me, Anna, Julia och Marjan 🙂

En av grenarna var att skjuta pilbåge. Längesedan jag skrattade så mycket. Allt skulle göras under så kort tid som möjligt och det slutade med att Julia slängde iväg både pilen och pilbågen för att vi ska få en bra tid (10 sekunder drags bort om man träffade tavlan). Jag fick ett skrattanfall och i samma veva tappade jag balansen, ramlade baklänges och slog i en stubbe. Där låg jag, halvt skrattades, halvt gråtandes  och ett smalben som gjorde feteont 😛 Men så roligt det var!

Me in action!

En av grenarna var att dra en traktor och det var allt annat än lätt! Därav posering med en traktor haha….

Lunchen åt vi på bryggan i småbåtshamnen i Ystad. Vi fick det perfekta vädret 🙂 Här berättade jag lite om hur jag lärt känna tjejerna etc. Mycket trevligt!

Mitt i lunchen får jag reda på att det var dags för ”någonting”. Här märker jag vad som står på agendan… Moi knappt badkruka hahaha…..

Im so ready!

Herregud, vad det här var roligt trots att jag hamnade i vattnet en gång (trodde jag skulle dö av kyla haha). Mitt skrik måste ha hörts över hela Ystad men den bjuder jag på 🙂

Sjukt nöjd tjej!

Next > Segeltur! Dagen blev bara bättre och bättre!

En helt underbar tur på havet. Happy girls 🙂

Efter segelturen fick jag behandlingar på Ystad Spa & konferenshotell (som en av mina tärnor äger) och under tiden bubblade, chillade och solade tjejerna. Åh så skönt det var, tror jag slocknade några gånger medan jag blev ompysslad.

Vi gjorde oss i ordning på hotellet (där vi även sov) och därefter tog vi oss hem till Michelle och Jonas där han hade lagat och grillat buffé till oss. Helt magiskt gott! Först satt vi nere på däcket och drack skumpa och åt lite tilltugg för att sedan avnjuta middagen inomhus. Allting var så fint dukat!

Runt 22.00 började ”festen” och jag kan bara säga att det festades loss rejält! Det dracks drinkar på flera krogar, jag fick sjunga live med Julia på scen och natten avslutades på dansgolvet med ett stort stort leende på läpparna!

Mina fina tärnor och vänner, jag är evigt tacksam för den här helt oförglömliga dagen. Ni är världens bästa vänner och ni betyder oerhört mycket för mig. Tänker jag tillbaka på den här dagen, skiner jag upp som en sol. Om exakt tolv dagar är det äntligen dags för själva bröllopet och jag ser fram emot att få dela min och Johans bästa dag med er allihopa. Love you <3

One comment on “Min oförglömliga möhippa – bildregn

  1. Marjan on said:

    Hahaha…. Så fina bilder dirty Diana, vackraste bruden! Muuuuah

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

HTML tags are not allowed.