Matlagning denna söndag

God kväll kära läsare. Idag har det spenderats lite extra tid i köket. Jag har lagat några matlådor inför kommande vecka, både till mig och Johan.

2 kg kycklingfilé, 1 kg torskfilé, råris och grönsaker. Enkelt! Jag panerade torskfiléerna i lite majsmjöl och ägg, kycklingen kryddades och ugnsbakade och råriset kokade jag med diverse kryddor. Vi föredrar smak på ris, annars blir det tråkigt i längden. Nu för tiden köper vi oftast fryst broccoli och ärtor och andra grönsaker, samma näring och dem varar längre. Lätt att koka i någon minut och sedan är det klart.

20131103-183111.jpg
Hugo var hela tiden med på ett hörn. Härlig känsla med lite musik i bakgrunden, maten lagas och humöret är på topp. Kände mig som en husmor 🙂

20131103-183256.jpg
Riktigt gott med panerad torsk!

20131103-183324.jpg
Resultatet blev åtta matlådor med rätt mycket protein i varje. Dessa äts efter träningen. Mums!

Jag och Hugo var tidigare idag ute på en lång och skön promenad. Vädret var faktiskt helt okej, solen tittade fram, inte allt för kallt heller. Under höstlovet har jag haft möjlighet till långa promenader med Hugo varje dag. Mysigt.

20131103-183710.jpg
Efter all matlagning gjorde jag en stor proteinpannkaka med banan och 1 msk nutella. Lite lyx en söndag. Ni anar inte hur himla gott det är! Till pannkakan gjorde jag även en smoothie, gjord på en apelsin, 150 gram blåbär och hallon och 1,5 dl vatten. Uppfriskande!

20131103-184048.jpg
Dags för en kortare promenad med Hugo. Johan är på väg hem från Berlin med David. De har kikat på deras travhäst när den har tävlat. Kom hem nu 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

HTML tags are not allowed.