Match H65 Höör – Kungälv!

Imorgon är det återigen dags för match, efter ca tre veckor utan seriespel, skönt! Matchtiden är en aning för tidig enligt mig, nämligen 13.30 men det gäller att bita ihop och prestera ändå! Handbollsträning igen på fredag och match borta mot Rimbo på lördag och vi flyger från Sturup men flyger hem till Kastrup, lite roligt!
Sitter här och sammanställer lite i min träningsdagbok och kan konstatera att jag tränat rätt intensivt under mitt jullov. Från den 21 dec fram till på lördag denna veckan har jag tränat 16 träningspass och spelat 3 matcher, vilat 4 dagar. Min kropp känns jättebra men på söndag blir det vilodag BIG TIME, det behöver jag!
Har avnjutit en god middag efter träning och väntar på att bronsmatchen i ishockey ska börja, här ska det minsann hejjas som tusan! Johan har spelat match och vinst blev det, fint det! Bjuder på en handbollsbild på min sambo denna afton.
Johan till väster i Trelleborgslaget Stavsten som just nu ligger på 3:e plats i Allsvenskan!
Dags för Sverige att ta hem bronset! Kom igen nu!!!!!
Glöm inte att komma till Björkvikshallen imorgon 13.30 och hejja fram oss!
Ha en fortsatt trevlig kväll.
kram

2 comments on “Match H65 Höör – Kungälv!

  1. becca on said:

    puss på dig :*

  2. Dajana on said:

    hihii puss på dig becc<3 skönt och prata av sig idag! Mera sånt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

HTML tags are not allowed.