Ljuvliga San Sebastian 

img_7072-0

Förutom allt matätande tillbringade vi mycket tid utomhus i det vackra spanska vädret. Temperaturen varierade mellan 16-23 grader i skuggan. Ni kan ju bara föreställa er känslan av att njuta av en kopp kaffe på ett fik i strålande solsken i flera timmar! Efter några timmar var vi tjejer tvungna att undersöka stadens shoppingutbud, medan grabbarna blev kvar på torgfiket smuttandes på kaffe och gin & tonic. 

Vårt hotell låg endast tio minuters promenad från Real Sociedads hemmaarena och vi kunde inte låta att se derbyt mot Alaves. La Liga- fotboll säger man inte direkt nej till! 

Saknar redan värmen och sällskapet. Så himla enkelt det var att umgås med alla fem paren. Oftast är det svårare att planera och få med alla till diverse ställen osv. men alla vi kom otroligt bra överens. Gänget är redan inne på att boka en ny matresa till nästa år. Vi är redan några stycken från sällskapet som i princip är klara för USA och Texas i juni. Jag längtar! 

   
    
    
    
    
    
    
    
  Resans höjdpunkt var utan tvekan besöket på en av världens bästa restauranger. Mer om det restaurangbesöket kommer senare under veckan. You don’t wanna miss it! 😉 

Inlägget Ljuvliga San Sebastian  dök först upp på Dajana Börjesson.

Källa:
Ljuvliga San Sebastian 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

HTML tags are not allowed.