Långhelg med massor av firande!

Igår firade vi Heddas och Idas student i Trelleborg. Idag firar vi Sveriges nationaldag i Stockholm hos Hanna och Mats. Imorgon väntar bröllopsfest för Magnus och Kristina i Stockholm. Vilken helg! 🙂

20140606-124633-45993111.jpg
Anna, Evelina och jag tillsammans med fina Ida på hennes student igår. Har tyvärr inga bilder från Heddas student. Stort grattis igen tjejer. All lycka till er i framtiden 🙂

När schemat är så här fullspäckat är det extra viktigt att planera in sin träning. Allting går om man vill! Gårdagen var lugn, jag hann med gym innan studenten. Imorse ringde klockan väldigt tidigt för en skön workout utomhus. Jag sprang två olika distanser (intervaller), 700m varvat med 350 m (högre intensitet) och mellan varje intervall gjorde jag en övning (antingen mage, ben eller överkropp). Galet uppfriskande i morgonsolen med min favvo ”crossfit-playlist” i lurarna. Som avslutning hade jag lite skills-träning. Handstående, handstående..och återigen handstående. Jag älskar den biten inom Crossfit och jag försöker hela tiden fokusera på olika moment för att återigen kunna tävla nästa år. Det är mitt mål!

20140606-122957-44997428.jpg
Idag tränade jag på ”Inverted burpee upp till handstående”. Här arbetar man med bål/mage/rörlighet/smidighet/styrka.

20140606-123144-45104266.jpg
Svårt att få det på bild. Filmklippet finner ni på min instagram (dajana_fit). Jag varierar uppgången mellan ”grupperad” (böjda ben) och ”pikerad” (raka ben).

Träningskläderna är packade, för både gym och löpning utomhus. Mitt mål är två träningspass under lör-söndag. Vi bor på Clarion Sign mitt i Stockholm. Ett hotell med spa, pool på taket samt gym. Gött!

20140606-125118-46278931.jpg
Jag och Johan är sjukt peppade inför helgen, är ni?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

HTML tags are not allowed.