Lägesrapport – vi var i alla fall bäst på läktarn! 

IMG_4028-0

Ja, vad ska man säga efter denna snöpliga förlust?! Tung och orättvis. Hela dagen har varit fantastiskt förutom de sista 5 ynka minuterna som återstod av matchen. Trots förlusten spelar Sverige bra mot ett på papper bättre Italien, och emellanåt var Sverige det bättre laget (förutom att vi inte lyckas gör mål).

Stämningen innan och under matchen var magnifik. Den gulblåa klacken överröstade italienarna med hästlängder. Jag har sagt det innan och det tål att upprepas, alla sportintresserade borde uppleva ett sådant här mästerskap någon gång i livet. Det handlar om så mycket mer än de 90 minuterna på planen. Att se matcherna hemma i soffan går inte att jämföra med den obeskrivliga stämningen på plats. 

 

 
    En sista gruppspelsmatch återstår och ingenting är omöjligt! Sverige kan vinna mot Belgien, punkt! Ett litet lyft till så sitter bollen i mål. Sedan behöver inte 2-4 spelare vakta Zlatan hela matchen igenom. Lätt att säga att han inte levererar när inga mål trillar in, men hur lätt är det när alla klänger på honom? Jag tror på Zlatan och hela laget, de har visat det förr och mot Belgien är det återigen dags! I med – och motgång. 

PS. Köp gärna morgondagens Expressen (18/6), ni hittar nog mig där någonstans hahahaha 🙂 

Inlägget Lägesrapport – vi var i alla fall bäst på läktarn!  dök först upp på Dajana Börjesson.

Källa:
Lägesrapport – vi var i alla fall bäst på läktarn! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

HTML tags are not allowed.