Kvalitetstid med mina pojkar 

img_9608-1

 Det finns få saker som slår sovmorgon, solsken och kvalitetstid med mina killar. Kan inte minnas när jag och Johan hade en hel helg ledigt ihop. När det väl händer, tar vi vara på den.

Att vakna upp utvilad och inte av en skrikande väckarklockan och sedan titta ut genom fönstert och se solen stråla, ja då vet man att det kommer bli en bra dag! Jag är en sådan människa som påverkas av vädret. Sol & värme är extremt viktigt i mitt liv! Solen ger så mycket energi, glädje och motiverar till rörelse utomhus. 

Vi tog bilen ner till Skanör för brunch på Spelabäcken och en uppfriskande promenad med Hugo. Busen gick bananas ute på fältet (eller fotbollsplanen). Så himla mysigt att strosa runt bland gatuhusen och nästan känna vårvärmen på igång. 

Jag kan varmt rekommenderade brunchen på Spelabäcken! Atmosfären, servicen och maten var gudomligt god! Den serveras lördagar och söndagar mellan 11:00-15:00. Blomkålssoppa, gazpacho, lax, qinoaröra med rotfrukter, bönröra,  sallader och massa annat gott fanns framdukat. Det som föll oss i smaken var att brunchen var mer åt det ”hälsosamma” hållet, allting är närproducerat, fräscht och framför allt gott och för endast 165 kr. Dit kommer vi komma fler gånger. 

Jag ska strax komma in mina träningskläder och köra ett pass i vårt gym här hemma. Det står frontsquats, musclesnatch, lite One the minute på agendan (om det säger er något?), mycket lyft i alla fall. 

Ikväll bär det av till vårt gamla kvarter i Malmö, nämligen Sergelsväg. Det vankas ”halv åtta hos mig” hos Anders och nu var det ett par månader sedan vi alla sågs. Vi är inne på det andra året med dessa middagsbjudningar och we love them! Ses ikväll gänget! 

Inlägget Kvalitetstid med mina pojkar  dök först upp på Dajana Börjesson.

Källa:
Kvalitetstid med mina pojkar 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

HTML tags are not allowed.