Klientuppdatering – vilken förvandling!

I våras hörde min vän och klient av sig till mig och önskade en förändring i hennes liv. Efter att ha fått två barn och inte tränat på flera år ville Linda prioritera hennes välmående och kropp. Självklart ställde jag upp!

Jag och Linda gick gymnasiet ihop och spelade även handboll tillsammans i Mörrums HK. Strax efter 20 års åldern la Linda handbollsskorna på hyllan, dels pga plugget men också pga hennes onda knä.

Lindas främsta målsättning med ett specifikt kost-och träningsschema var att gå ner 15 kg. Vidare ville hon komma igång med träningen, få kontinuitet och utföra all träning i hemmet. I samma veva önskade Linda en förändrad kosthållning som hela familjen kunde ta del av, gärna lättlagat, hälsosamt men framför allt långsiktigt.

Lindas träningsschema bestod av korta, intensiva träningspass men också skadeförebyggande träning för hennes knä. Hennes kardiovaskulöra träning bestod till en början endast av promenader men efterhand som Linda tappade i vikt samt stärkte muskelaturen kring hennes knä, påbörjade hon springa ”fartlek” (springa, gå, springa, gå…osv”. Utrustningen till hemmaträningen bestod av lättare hantlar, pilatesboll, gummiband och handdukar. Mer behövs inte!

Lindas resultat är fantastiska! Jag är otroligt stolt över hennes prestation och disciplin! Under årets tuffaste månader (sommaren) lyckades Linda uppfylla alla hennes målsättningar och mycket mer! Från att ha vägt 89 kg vid start, väger Linda idag 73 kg (- 16 kg). Sedan i somras springer hon kontinuerligt 3-5 km, 1-2 gånger per vecka utan några som helst knäproblem. Linda snittar 4-6 träningspass per vecka som hon utför hemma och behöver inte ta sig till ett gym vilket hon älskar! Medan barnen leker i trädgården passar hon på att träna ett 20-minuters träningspass.

 Bilden till höger är tagen i april -15. Då hade Linda besvär med hennes knä, vägde 89 kg, inte tränat på flera år och åt inte så som hon borde ha gjort, mer hälsosamt. Bilden till vänster är tagen i början av oktober -15. En helt ny Linda! Knäbesvären är i princip borta, dagens vikt är 73 kg, tränar nästan varje dag, äter hälsosamt och mår toppen! Senast Linda vägde 73 kg var under gymnasietiden (11 år sedan).  Vilken förvandling! Här är några mått som vi har tagit:

Midjemått start 108 cm (bredast) & 91 cm  (smalast). Idag 89 cm & 76 ( – 19 cm &  – 15 cm)

* Stuss start 119 cm, idag 100 cm (-19 cm) 

* Lår start 65,5 cm, idag 56 cm (-9,5 cm) 

Lindas egna ord:

Min målsättning när jag anlitade Dajana var att gå ner 15kg, bli fastare I kroppen och komma igång med träningen igen. Jag började med ca 3-4 pass i veckan då jag hade problem med ett knä. Jag ville ta det försiktigt för att inte förvärra det. Under tidens gång har en del promenader bytts ut mot löprundor 3-5km och 5-6st träningspass i veckan. Knäproblemen jag hade när vi började är i stort sett borta. Jag känner mig piggare, gladare och som en bättre människa i min nya livsstil. Jag verkligen älskar det! Jag har lärt mig att man har visst tid att träna och må bra även om man har två barn, man och hus. Allt handlar bara om att bestämma sig och hur man prioriterar olika saker. Tack än en gång Dajana för allt du gjort för mig.”

Tack ska du ha Linda! Du har varit så disciplinerad och motiverad under hela resans gång! Jag önskar dig stort lycka till och sträck på dig, va stolt! Dina resultat är fantastiska!

P.s Linda siktar mot nya mål och ingenting är omöjligt för henne idag!

One comment on “Klientuppdatering – vilken förvandling!

  1. Johanna on said:

    Bra jobbat vilken förändring:) är med nyfiken på kostschema osv:)

    Johanna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

HTML tags are not allowed.