Klientuppdatering!

Ett tag sedan jag gjorde en klientuppdatering i bloggen, därför kände jag att det var dags för det!

Jag har alltid igång 5-7 klienter åt gången och lägger stort fokus på dem, försöker finnas för dem when ever. Eftersom jag jobbar heltid som idrottslärare (gjorde) kan jag inte ta emot fler åt gången. Ni vet att jag jobbar på Gripen Crossfit också och därför är det extremt viktigt med balans!

Hur som helst, innan vi gifte oss och for iväg på smekmånad, hade jag utvärdering med en av mina duktiga klienter. Då hade min klient varit igång i tre månader men var sjuk tre veckor under den andra perioden och kunde inte riktigt träna ordentligt, dock åt hon enligt kostschemat.

Från att inte träna någonting alls under en väldigt väldigt lång tid samt inte äta bra, till att träna ca 4-5 gånger i veckan och ändra sina kostvanor totalt. Den största förändringen blev hennes medvetenhet om vad hon egentligen stoppar i sig, då hon tidigare inte riktigt visste vad som var bra vs dåligt för henne.

Idag lever min klient ett hälsosamt liv med balanserad kosthållning och träning. Hennes träning har varit och är fortfarande varierad. En salig blandning av gym, crossfit, hemmaträning och löpning som hon trivs med. Min klient ställde även upp i ett lopp vilket hon aldrig tidigare hade gjort. Hon har även investerat i flera träningsredskap och kan numera ta hennes hemmaträning till en ny nivå.

Jag är så glad och stolt över hennes framgångar! Hon har gjort otroligt fina framsteg i sin träning! De goda resultaten har ökat min klients drivkraft och motivation till att fortsatta, sätta upp nya mål och utvecklas. Periodisk fasta är något hon kommer fortsatta med, stortrivs med den måltidsfördelningen. Hon mår betydligt bättre idag och det är det viktigaste! Hälsan går före allting annat!

20140810-231635-83795779.jpg
Den här bilden fick jag av min klient. ca nio veckor efter starten! Grym förändring!
Startvikt 78 kg – idag 69 kg (-9kg).

Midjemått start 97 cm (bredast) och 83 (smalast) – idag 87 cm (-10 cm) och 77 cm (-6 cm).

Lår start 59 cm – idag 53 cm (-6 cm).

Biceps start 30,5 cm – idag 28 cm (-2,5 cm).

Stuss start 105 cm – idag 98 cm (-7 cm).

Jättefina resultat! Min klient strävar efter att tappa några kilogram till och få mer väldefinierade muskler. Hon är på god väg och jag vet att hon kommer lyckas med hennes goda drivkraft och disciplin! Stort lycka till i framtiden och va grymt stolt över dig! Jag är!

One comment on “Klientuppdatering!

  1. Hihi så glad och stolt jag är. Älskar att jag börjat komma in mina gamla kläder 😀 men mest av allt att jag lever ett allt mer hälsosamt liv idag 😀 !!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

HTML tags are not allowed.