Joy!

Sorry people för den lilla pausen från bloggande under helgen. Varit en fullspäckad helg! I fredags efter jobb var jag på möte hos Folksam, gällande pension och försäkringar och massa annat skoj, allt är tipptopp! Sedan hade jag klientmöte i Lund, alltid lika roligt! Klockan blev mycket men jag körde hem till mina föräldrar i Blekinge i alla fall. Sov i mitt gamla rum, blev lite ompysslad hemma men åkte tillbaka redan i lördags eftermiddag back to Malmö.
Igår firade vi Elitserienplatsen efter matchen som vi vann med 1 boll med smörgåstårta och chockladmoussetårta som Madde tog sig tid att göra till oss tjejer, som vi hjärligt tackar för.
H65 är bäst bäst bäst!
Två glada töser!

Tranarstaben med whiskey och öl i handen, här ska det firas:)
Skåååål!

Guldhatt är ju ett måste:)

På lördag ska vi fira ordentligt och jag lääängtar! Vi har handbollsträning imorgon och på onsdag väntar säsongens sista match uppe i Karlstad, sen blir det lite chill på handbollsträningen fram till tisdag den 15 mars, en träningsmatch mot H43 Lundagård väntar. De kommer förmodligen kvala för att hålla sig kvar i elitserien och vill spela match mot oss, ska bli kul! Ett uppehåll från handbollen i några veckor blir också, vi får träningsprogram att följa under tiden. Välbehövligt med vila från handbollen för att sedan läääängta ihjäl sig efter den som vanligt. Blir till att pumpa på gymmet en hel del och använda min TRX flitigt samt löpträna under tiden.

Bye bye!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

HTML tags are not allowed.