Jag räknar ner….

Jag känner att THE BIG TRIP närmar sig med stormsteg, minst sagt! Laddat med två resväskor redan, åker med Lufthansa och får därmed ha två gratis resväskor. Sweet! Har ordnat kamera idag, tack söta Therese:) En fin kompaktkamera! Har fortfarande lite jobb kvar, ska dra igång en klient imorgon och några uppdates till.

Ni som känner mig vet att jag är helt obeskrivligt taggad inför resan, vill bara gå loss i alla affärer och shoppa järnet! Har direkt inte shoppat något sådär märkvärdigt sedan förra sommaren så ni kan ju bara tänka er hur freekin crazy jag kommer bli när jag kliver in på Michael Kors som exempel! Jag köpte i för sig en ursnygg Emporio Armani väska och de är inte billiga men älskar man väskor och skor så älskar man det:) Min väskkollektion börjar ta en fin form, får visa er de en dag:)

Any way, dagens träning har varit lika bra som föregående dagar. Känner mig i riktigt bra form! Jag kan inte klaga över tiden jag har till förfogande till träning nu under min sju veckors semester. Har sedan vi gick ”ledighet” från handbollen den 21 juni endast haft fyra vilodagar och haft många dubbla pass. Tänk om man alltid hade kunnat ha det så? Gäller att utnyttja det till fullo och det gör jag ska ni veta:)

Dagens två träningspass:

  • förmiddage:uppvärmning joggning + dynamiska övningar, huvudaktivitet: löpning 7 km med Hugo
  • kvällen: uppvärmning jogg 5 min + dynamiska övningar, huvudaktivitet: intervallöpning 8 x 370 meter på 85 – 90 % av den maximala hjärtfrekvensen, vila 60-70 sek mellan. Jag låg mellan 1.15 – 1.18 under alla intervaller, helt okej! Nerjogg + stretching efteråt.

Imorgon ska det tränas järnet eftersom vilodag väntar mig på fredag, flyger 06.35 från kastrup, mellanlandar i Londan och framma i NY 12.35. Underbart att ha hela dagen framför sig. Jag funderar på att inte bryta fastan under flygresan, dvs. inte äta någonting utan endast dricka vatten. Seth har provat det och det gick utmärkt!

Har just nu tryckt i mig 300 gram torsk, 200 gram fläskfilé (från grillen igår) och massor med grönsaker. Kosten är extremt strikt just nu! Jag undrar om jag och Amanda kommer äta som förra året, jag gick ner 3 kg under 12 dagar i NY eftersom vi glömde att äta. Vi åt nyttigt i princip hela resan, tränade varanann dag men glömde äta och kunde fasta hela dagar och istället shoppa och göra annat. Nåja, denna gången ska vi minsann unna oss lite mer 🙂 En proteinsmoothie slank ner också, gjord som vanligt på frysta blåbär, hallon, Syntrax Nectar proteinpulver och vatten.

20120719-003453.jpg 20120719-003506.jpg

Hugo är så grymt duktig! Tänk att jag lurar i honom att följa med på diverse löpturer:) Lide nöjd efter kvällens intervallpass, hann precis bli mörkt. Behagligt och skönt att springa på kvällarna.

20120719-003514.jpg

Dagens sista måltid. Massor med fisk och kött och sallad på det. Kan inte bli bättre! Hade dock behövt lite kolhydratet, åt lite tidigare idag så det får räcka. Är det deffning så är det deffning.

Nu ska jag massera Johan en stund och därefter väntar sängen. Morgondagen kommer bli en aningens stressad, men det ska hinnas tränas 2 gånger, packas, klientjobb + klientmöte och chilla på kvällen med Johan. Godnatt på er!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

HTML tags are not allowed.