Jag bjuder på denna…

Okej kära bloggläsare, Im back in Sweden och ledsen för det långa upphållet här på bloggen. Flera gånger har jag velat blogga men samtidigt försökt hålla mig från mailboxen, jobb och faktiskt bloggen för att kunna längta till skrivandet och framför allt koppla bort min vardag. Jag har lyckats väl och är superedo för bloggandet med diverse tips och annat skoj.

Är i skrivande stund på väg hem till Malmö från Sturup för att ta oss en 1h powernap, och för sedan träna på gymmet. Ikväll väntar middag med Anna och Ola nere i Höllviken, ska bli kul att se våra fina vänner igen:)

Jag kommer berätta mer om resan och lägga upp bilder imorgon, ni får hålla er;)

Tillbaka till rutinerna, PF ( vi åt dock endast frukost två av sju dagar), träningen (tränade fyra av sex möjliga dagar och det är godkänt) och allt vad det innebär. Vill ha kontroll över min kosthållning, träning och livet i övrigt och därför är det borta bra men hemma bäst! Sedan har jag något grymt roligt att dela med mig av, allt ska falla på plats innan jag vet helt klart om det blir något:) We have to wait and see:)

Jag bjuder så länge på en störtskön bild från vattenlandet nere i Bodrum. Damn, vilka vattenrutschbanor det fanns och självklart skadade jag armbågen och fick avbryta åkandet en timme innan avfärd hem. Det gjorde inte så mycket, jag stekte vidare i solstolen och färg har jag minsann!

20120711-161308.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

HTML tags are not allowed.