Jag är med i programmet Atleterna 2015

Sedan i tisdags har det varit officiellt om min medverkan i årets upplaga av Atleterna! Hur häftigt är inte det?!

  Ni kanske minns att jag åkte på några veckors äventyr under maj månad? Japp, inspelningen ägde rum då. Självklart får jag inte berätta några detaljer men jag lovar er detta: DET BJUDS PÅ SÅ MYCKET SPÄNNING! Ni får absolut inte missa detta! 

Jag tävlar mot 15 andra otroligt duktiga atleter med olika träningsbakgrund. Vi slåss om det prestigefyllda priset, nämligen att få skänka 250 000kr till en förening som har betytt mycket för var och en av oss. 

  Vinner jag går pengarna till Mörrums handbollsklubb. Min andra förening som handbollspelare och främst som senior. Sjävklart betyder min moderklubb H78 Sölvesborg mycket för mig också men det var under ”Goiset-tiden” som jag utvecklades som seniorspelare och lärde känna vänner för livet. Den ovärdeliga gemenskapen, humorn och de interna skämten (töser, jag säger bara ”våfflan”) och naturligtvis prestationen i sig. Det var ifrån Mörrum jag sedan värvades till storklubben H65 Höör. 

Any way! Programmets syfte är att tävla i par i grenar som man kanske aldrig ens provat på tidigare. Allt från stavhopp till mini-triathlon. I årets upplaga får ni lära känna atleterna betydligt mer än första säsongen. När vi inte tävlar mot varandra är vi som en enda stor familj men när dräkten åker på är det game on som gäller! 

  Programledaren är ursnygga Malin Olsson och våra tränare är Kajsa Bergqvist och Per Fosshaug. 

LÖRDAG 22:e aug, 20:00 i SVT! 

Följ oss gärna på instagram ”svtatleterna”, och min instagram vet ni ”Dajana_fit”. 

Kram på er! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

HTML tags are not allowed.