Im back :)

Första teamwoden sedan diskbråcket gjort idag….puuuuhh…skönt och vara tillbaka på riktigt! Jag och Marjan öste på och vi gjorde det bra. Känslan efter en wod är alltid magisk. Dagens pass såg ut så här:

Amrap 30 min (as many rounds as possible)

– 30 wallballs 10/8 kg
– 30 sumo-dead-highpull 35/25 kg
– 30 boxjump 70/50cm (vi = 60 cm)
– 30 pushpress 35/25 kg
– 30 cal rodd
– 30 pushups
(Vi var några reps från 4 varv)

20131215-163852.jpg
Den här bilden kommer snart i Sydsvenskan i ett roligt sammanhang, berättar mer då
____________________

I fredags tog vi en liten trip över bron till Köpenhamn för att fira Johans mammas 65 års dag. Familjen samlad utan att Eva visste något, mysigt. Maten va i min smak, tomatsoppa till förrätt, tonfisk och lax till huvudrätt och självklart italiensk glass till efterrätt.

Lördagen var minst lika mysig. Startade med Brunch på Qui, följt av träning och mys med Evelina och Samah. Vi lagade kycklingfajitas och proteinpannkakor. Helt plötsligt visade klockan 23:00, vi hade avverkat rätt många samtalsämnen. Ett av de var juldagen, då är det all in som gäller 🙂


Enkelt att tillaga. Vi åt varsin ”Low carb” tortilla med endast 4 gram kolhydrater. Hemmagjord quacamole på kvarg och avokado, ugnstekt kyckling med lök och lite ruccola och tomater på. Mums!

En arbetsvecka återstår och därefter 17 dagars ledighet, my god vad skönt det ska bli. Det roliga är att Johan och jag är lediga 17 dagar tillsammans, gissa om vi ska träna mycket? Oh yes! Nu ska jag mysa ner mig under täcket och kika på handboll. Spännande match väntar ikväll, Danmark – Montenegro. Några matlådor ska dessutom tillagas. Ha en bra vecka allihopa!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

HTML tags are not allowed.