Hur kan man inte älska pulled pork? Nytt favoritmatställe!

Tisdag kväll och träningsfri dag innebär vila. Tog mig en lång powernap efter jobbet och nu sitter jag här och är hur pigg som helst. En löptur kanske?

Johan är på konferens i Stockholm med jobbet och Hugo är hos hans föräldrar. Det blev take away till middag från vårt nya favoritmatställe Hagen, som ligger vid Davidhalls torg. Pulled pork, bönsalsa. äpple -och kålsallad är ljuvligt i munnen! Är jag hungrig blir det dubbel portion, vilket det blev idag. Alltid bra att kunna köpa hem nyttig snabbmat när vi inte hinner stå vid spisen.

Hur gott ser inte detta ut?


Lovely! Jag vill ha mer!

Visa karaktär! 
Efter att jag var och köpte maten på Hagen, gick jag inom Coop och köpte dricka och herregud vad sötsugen jag blev! Jag gick och suktade bland hyllorna och sötsakerna och visste inte vad jag skulle köpa. Till slut tog jag en plopp och gick mot kassan och sen…..nääää…. vände mig och lämnade tillbaka chokladen. Snacka om karaktär! Det går om man vill! Tidigare idag hade vi fralle-frukost med klasserna, korv med bröd till lunch samt glass men jag höll mig i skinnet. Åt min kyckling och kålsallad till lunch. Massor med lussebullar, glögg, pepparkakor i fredags men jag nöjde mig med mitt te. Jag har med åren blivit bättre på att välja mina tillfällen att unna mig sötsaker.

Det går inte att komma ifrån julens alla läckerheter. Själv har jag aldrig varit särskilt förtjust i julbord och i år ska jag verkligen hålla mig till det nyttiga, som jag kommer tipsa er om här i bloggen. Jag äter dessutom inte gröt så jag klarar mig rätt bra under juletid, men lite sötsaker blir det alltid vilket är helt okej. Alla får vi en ny kick 1:e januari men för mig och Johan har den redan satts igång. Jag har helt nya målsättningar under 2014, superspännande men berättar mer när det väl är dags.

Nu återstår ca två veckor av 2013, se till att njuta gott folk. Tiden är det enda vi har, ta tillvara på den och lägg energi på rätt saker. Dags att packa väskan för morgondagens träningspass 06:15 på Gripen. Hela onsdagen spenderas med min klass och de vet inte vad som väntar, men kul blir det. Träning igen efter jobbet för att avsluta dagen med middag i Trelleborg med mina kära lagkamrater. Vi har handbollsuppehåll under julen, då väntar ”gristräning” (hård träning) när det gäller fysen och löpningen. Yey! Jag längtar! Cao!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

HTML tags are not allowed.