Behöver du hjälp med personlig träning?

Jag erbjuder 5 prisvärda paket som vänder sig till allt från motionärer till elitidrottare. Önskar du ett annat upplägg, skräddarsyr jag ett utifrån dina önskemål.
 

 

F.I.T :s Kom-i-form Large 12 veckor

Hälsoprofil:
Vi träffas för att göra en hälsoprofilbedömning av din livsstil och bakgrund, din fysiska hälsa samt nuvarande kostvanor. Vi pratar om dina målsättningar beträffade träning och kost. Sedan för du kostdagbok i tre dagar.

Kostråd & Personlig träning:
Till detta möte har jag skräddarsytt en kostplan utifrån dina personliga mål som fortlöper i tre månader. Flera olika träningsprogram ingår (detta kan justeras, beroende på klientens mål).

Uppföljning:
Vi träffas efter 6:e och 12:e veckan för att utvärdera hur din kostplan påverkat dig och din målsättning. Kontinuerlig kontakt med dig under 12 veckor.

Pris: 6000 kr inkl. moms

 

 

F.I.T :s Kom-i-form Kostplan 12 veckor

Hälsoprofil:
Vi träffas för att göra en hälsoprofilbedömning av din livsstil och bakgrund, din fysiska hälsa samt nuvarande kostvanor. Vi pratar om din målsättning gällande kosten. Sedan för du kostdagbok i tre dagar.

Kostråd & Personlig träning:
Till detta möte har jag skräddarsytt en kostplan utifrån din målsättning som fortlöper i 12 veckor. Vi diskuterar sambandet mellan kost, motion, hälsa och välbefinnande.

Uppföljning:
Vi träffas efter 6:e och 12:e veckan för att utvärdera hur din kostplan påverkat dig och din målsättning. Kontinuerlig kontakt med dig under 12 veckor.

Pris: 3500 kr inkl. moms

 

 

F.I.T :s Kom-i-form Träning 12 veckor

Hälsoprofil:
Vi träffas för att göra en hälsoprofilbedömning av din livsstil och bakgrund och lägger fokus på din fysiska hälsa. Vi pratar om din målsättning med din träning.

Kostråd & Personlig träning:
Till detta möte har jag konstruerat tre olika träningsprogram (detta kan justeras, beroende på klientens mål) och vi går igenom det första som du kommer träna de fyra närmaste veckorna. Vi diskuterar sambandet mellan kost, motion, hälsa och välbefinnande.

Uppföljning:
Vart fjärde vecka träffas vi för att utvärdera hur det har gått med träningen samt går igenom det nya. Kontinuerlig kontakt med dig under 12 veckor.

Pris: 3500 kr inkl. moms

 

 

PT Hemma

Ja, det stämmer, nu kan du och dina vänner få personlig träning hemma hos dig!

Vill du och dina vänner komma igång med träning eller istället för en filmkväll ha en träningskväll?
Då är det här erbjudandet något för dig! Jag kan erbjuda aerobics, stryketräning och kondition där vi använder kroppen som belastning.
Vi kommer självklart överens om innan vad just du/ni önskar för innehåll i träningen.

Ingen utrustning krävs, endast ett glatt träningshumör!

Pris: 600 kr inkl. moms / h.

 

 

Kostrådgivning Webbklient

En kostanalys görs av din kostdagbok som du för i tre dagar. Jag utformar en kostplan utifrån dina mål. Kontinuerlig kontakt sker via webben under en månad.

Pris: 2500 kr inkl. moms

 

 

Övrigt

Har du önskemål om annat upplägg än vad jag erbjuder, kan vi givetvis diskutera detta för att hitta en personlig lösning för just dig.

Kontakta mig