Helgen som var..

Fullspäckad helg som vanligt! Den kickade igång på allra bästa sätt, överraskande minst sagt! Min syster skulle flytta hem från USA den här fredagen men hon lyckades minsann överraska allt och alla! Endast mamma, pappa och Kim i Göteborg visste om att hon istället skulle flyga hem i fredags och första stoppet var såklart hos hennes bästa vänner Kim och Marielle. Snacka om att jag blev chockad när jag tror att jag pratar med Kim i telefon men personen egentligen är Amanda, världens mest konstiga samtal! Tydligen överraskade de Marielle så pass mycket att hon bara skrek rakt ut och gömde sig, haha. Grymt roligt!

Any way, lördag morgon for laget mot Växjö för träningsläger och vi inledde lägret med vinst mot Växjö. Det pågick en herrturnering i handboll samtidigt och vi hann se HK Malmö – Drott innan vi skulle infinna oss på gymmet för att köra en timmes bodypump. Roligt som vanligt och svetten rann! Söndag morgon hann vi med ett träningspass och vi kikade på en till herrmatch innan vi körde hemåt. Trevligt läger som klubben anordnade!

Väl hemma hann jag endast byta om innan det ringde på dörren, Johan fyllde år och vi firade lite med familjen. Gissa om jag slocknade snabb senare under kvällen? Svar ja, och efter dagens träning fick jag riktigt bra massage av vår nya massör, sköööönt! På torsdag väntar en ny!

Snapshots från helgen

Uppvärmning..

Det dansades hejvilt under uppvärmningen, me like!

Sweat baby, sweat…..

Klapp klapp i golvet…

Myspys på kvällen….. sicken rolig bild! hahaha….bra hållning Wolle…

Det var så varmt inne i hallen så jag och Eve passade på att njuta av solen….

Jag är ju sådan riktig ”stå på händer nörd” och kan inte låta bli så fort jag är utomhus……..

Den här snyggningen fyllde år! Räddaren i nöden 😉 <3

Ebba busar med Hugo….

Det var disco inne i walk in closet… Esther, Ebba och Martin (Johans bror) dansade loss:)

Esther vet hur man skakar rumpa:)

Tackar för den här trevliga helgen, nästa helg väntar Ronneby Brunn med älsklingen som är min födelsedagspresent till honom och lite äventyr på det 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

HTML tags are not allowed.