Hej från Z23 & Budva i Montenegro 

Hej från soliga och vackra Montenegro! Igår anslöt vi Z23  campen här i Budva, och redan under ankomstdag höll jag en föreläsning för handbollsspelarnas föräldrar. Föreläsningens höjdpunkt var utan tvekan introduktionen av 3D-träning och hur den kan anpassas för handbollsspelare. Jag föreläste även om hur en handbollsspelare ska äta i samband med träning och match och allmänt kring kosthållning. Samma föreläsning väntar omkring 70 föräldrar nästa vecka. Kul!

 

Efter en välbehövlig sovmorgon (igår gick vi upp 04:00 och la oss efter midnatt), gick vi längs med promenadstråket och slog oss ner i bekväma solstolar. En klapp på axeln att jag badade hela två gånger trots 22-23 grader i vattnet. Ikväll ska vi se Sveriges viktiga match i U-21 på restaurang och sedan blir det mest chill på balkongen. 
Jag har varit i Montenegro många gånger, men jag måste säga att jag fortfarande häpnas över dess fina natur och vackra vyer. På söndag ska vi upp i bergen, forsränningen är bokad. Japp, jag är nervös! Tänk vilken häftig upplevelse som väntar oss, längar! 

Inlägget Hej från Z23 & Budva i Montenegro  dök först upp på Dajana Börjesson.

Källa:
Hej från Z23 & Budva i Montenegro 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

HTML tags are not allowed.