Heavy duty – kosttillskott

Nytt i mitt s.k kosttillskottsförråd här hemma är Heavy Duty från Scitec Nutrition. Intas numera varje dag (en gång, 3 kapslar till måltid). Seth rekommenderade mig dessa, speciellt nu efter min skada. Ni kan läsa om produkten nedan.

20131025-001555.jpg
Lånat från elitenutrition.se:

”HEAVY DUTY är en komplex upprätthållande bindvävnads support formel baserat på vår 12 komponents matris som inkluderar lite mer speciella ingredienser än de vanligast förekommande. NEM® (naturligt äggmembran) är en varumärkes skyddad ingrediens för denna typ av produkter.

HEAVY DUTY innehåller också det föredragna Typ II Kollagenet plus Hyaluronsyra! Givetvis innehåller HEAVY DUTY också de populära Glukosamin, Kondroitin och MSM. 100 % av det rekommenderade dagsbehovet av Vitamin D bidrar till normal funktion hos immunsystem och muskler, och också till upprätthållandet av normal benmassa, tänder och till normal absorption/utnyttjande av Kalcium och Fosfor*. Vitamin C hjälper till att skydda cellerna mot oxidativ stress och bidrar till normal kollagen bildning för normal funktion hos brosk, benmassa, blodkärl, tandkött, tänder och hud*.

Det bidrar också till normal funktion hos immunsystemet och nervsystemet, och till reducering av trötthet och utmattning.* Zink bidrar till upprätthållandet av normalt hår, naglar, hud och normal syn. Det bidrar också till upprätthållandet av normala testosteron nivåer, till normal fertilitet och reproduktion, och till normal protein syntes*. Mangan bidrar till normal bildning av bindvävnad.*

*Dessa påståenden har vetenskapligt bevisats och auktoriserats av European Food Safety Authority.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

HTML tags are not allowed.