Having a great time

På måndag åker jag hem till ”kalla” Sverige men har dock hört att ni har haft rätt trevligt väder de senaste dagarna. Självklart är det dags för regn och oväder när jag kommer hem, enligt vädersajterna! Det har regnat några gånger här också men det det har inte gjort så mycket då vi shoppat och gjort annat skoj än att steka i solen.

Jag har varit med om så mycket, så många intryck överallt och är inte det minsta sugen på att åka hem. Jag saknar Johan och Hugo men annars är det inget som direkt drar i mig hemma. Obeskrivlig känsla, precis som förra året och jag skulle mer än gärna kunna tänka mig att bo här i USA. Det kostar att bo New York dock och speciellt i Manhasset som ligger på Long Island där min syster bor (13:e mest rikaste området i USA).

Nåja, idag har vi inte planerar något direkt men träning på gymmet väntar strax i alla fall. Det blir antingen utgång ikväll eller imorgon. Baseboll ska ses imorgon, vattenlandet på söndag (regnade igår så vi åkte in till NYC istället) och säkerligen lite shopping på det. Vi är sugna på massage och det vore perfekt efter dagens träning!

Tänkte påminna er om reprisen av Gladiatorerna ikväll då jag medverkar i första omgången, 20.00 på tv 4. Semifinalen och finalen som jag medverkar i visas 15/8 och 16/8 16.00 på tv 4.

Åter till semestern här i USA, njuuuter till fullo och det återstår endast tre dagar! Hörs och ses!!! Cao!

20120727-120816.jpg

2 comments on “Having a great time

  1. anonym on said:

    vad jobbar din syster som?

    • dajana on said:

      Min syster har under två års tid arbetat med ett handbollsprojekt, utvidgat handboll i NY, dvs. undervisat handboll i skolor, hållit domarkurser och turneringar för att skapa ett större intresse för sporten etc. Vid sidan om har hon varit aupair ca 15 timmar i veckan. Sedan har hon läst några kurser på universitet samtidigt. Hon kommer hem i slutet av augusti. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

HTML tags are not allowed.