Häng med på Bootcamp med Palmer Friskvård!

Min första semesterdag, jippi! Jag har massor att blogga om (bl.a om min magiska möhippa som världens bästa tärnor anordnade i lördag) och rätt mycket att bocka av min ”to do list”.

Jag vill tipsa er om Palmer friskvårds bootcamp som är ingång hela sommaren. Palmers Friskvård håller till i Fridhem här i Malmö och de är även delägare i Gripen Crossfit. De erbjuder personlig träning, kostrådgivning, naprapat, massage och coaching. De har allting ni behöver helt enkelt för en hälsosam livstil!

Jag kommer under sommaren att hoppa in och hålla lite träning och imorgon är det dags för första Bootcamp-passet! Vi kommer utgå från ”Tallriken” i Pildammsparken 17:30! Sugen? Gripenmedlem? Då kan du boka dig gratis i vårt bokningssystem, bra va? 🙂 Annars kan man köpa klippkort, sommarkort, engångsträning (100kr). Suveränt!

20140618-182251-66171987.jpg
Jag ser verkligen fram emot mitt samarbete med Palmer Friskvård! Och jag lovar er rolig, utmanade bootcamp-träning 😉

På måndag utgår vi från ”Vannabeach” i Västra hamnen 17:30. Bara till att anmäla sig! Hoppas vi ses 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

HTML tags are not allowed.