Handboll

Njuter av handboll av absolut världsklass och självklart är det Spanien som bjuder på det. Nästan lite synd om Danmark som annars spelar fin handboll, hade förväntat mig en jämnare kamp. Istället får vi se ett urstarkt Spanien nästan förnedra Danmark med ett fantastiskt spel. Rolig handboll bjuder de på, snabb sådan!

Vi spelade själva match igår mot Farmen och det blev minst sagt spännande! Vi turades om att leda matchen och sista tio minuterna hade Farmen övertaget resultatmässigt och med 5 minuter kvar leder de med två mål. Vi kvitterar med en minut kvar att spela och till och med snor bollen med ca 20 sekunder kvar och då händer det sjukaste! Jag sticker på kontring, Lundahl passar mig och precis innan jag ska fånga bollen, helt fri (!), då lägger vår tränare in Timeout-kortet. Han hade olyckligtvis ryggen mot och såg inte att vi sprang på kontring, sådant som händer. Vi lyckades inte göra mål på de återstående 12 sekunderna och slutresultatet blev därför 23-23. En pinne är bättre än noll, så vi är nöjda!

Emellanåt slarvar vi, jag gjorde några onödiga tekniska fel i första halvlek och emellanåt spelar vi grymt bra handboll! Med tanke på alla skador och spelare som är utomlands (skolaarbete) så gör vi en sjukt bra kämparinsats! Vi krigar och ger oss aldrig! För min del gick det helt okej men mindre nöjd med de tekniska felen som jag nämnde tidigare. Bakåt hade jag kunnat täppa igen lite mer, deras H9 fick smacka dit någon boll från 10 meter, men men så är det ibland. 8 mål framåt och matchens lirare får jag vara nöjd med! Samtidigt tycker jag hela laget gör en stark insats tillsammans och Lundahls skytte fungerade fint som vi behöver! Underbart!

Välförtjänt middag hos vänner på kvällen där det bjuds på utsökt oxfilé. Lördagskvällen avslutades med poker och man kan väl konstatera att mitt pokerface inte gick hem, haha  Tack Lundskogs/Svensson för en mycket trevlig kväll!

20130127-183522.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

HTML tags are not allowed.