Grattis till en av mina duktiga klienter!

Jag blir överlycklig när mina f.d eller nuvarande klienter gör framgång på ett eller annat sätt. Sara Ivarsson som är en otroligt duktig löpare och som jag nämnt ett flertal gånger här i bloggen har hittat tillbaka till sin fina form som hon hade 2010. Precis innan jag fick Sara som klient hade hon haft otur med tråkiga skador som satte lite käppar i hjulet för henne i löpspåret, vila i träningschemat var ett vanligt förekommande.

Hon fick jobba med bl.a  råstyrka, stabilitetsträning, TRX och löpteknik och hon skötte sin träning exemplariskt! En av hennes målsättningar var att träna upp hennes överkropp och bli starkare i sin core. Hon lyckades väl, minst sagt!

Helt underbart att hon i år sprungit otroligt bra i de lopp hon har ställt upp i! Sara blev första tjej över mållinjen i Malmömilen på 37.35 minuter! Inte nog med det, Sara vann även Trelleborgsmilen på damsidan på tiden 36.48 minuter, nytt personbästa!

Vilken atlet alltså! Jag gillar Sara, hon har huvudet med sig, lyssnar alltid på sin kropp, äter rätt och har lugnet inom sig. Jag är stolt över att ha haft henne som klient!

Stort grattis och lycka till i framtiden Sara! Nya utmaningar väntar, as always!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

HTML tags are not allowed.