Full av energi igen – äntligen!

Back in business, jullovet är slut, är frisk och kry och träningen är igång på allvar igen – äntligen!

Jag åkte på en rejäl förkylning på nyårsdagen och mina sista lediga dagar spenderades mestadels i sängen och soffan. Ingen träning gjorde mig rastlös och jag chansade med att spela match i söndags. Damn, förkylningar tar kål på flåset och jag va allmänt trött men konstigt nog tillfrisknade jag nästan helt under måndagen. Det måste ha varit alla tekoppar, fyllda med ingefära, citron och honung (och vitlök krängde jag som vanligt) som bidrog till att jag inte blev sämre 🙂

Any way, jag är back on track träningsmässigt! Igår efter handbollsträningen nötade jag frontböj och knäböj, och massa stötar. Axlarna och trapezisus fick även dem sig en omgång, massvis med handstand pushups och shoulder 2 press 🙂 Känns lite idag, men inte så farligt! Valde vilodag för att vara riktigt taggad för match imorgon! Lets go!

Ikväll har jag jobbat i boxen några timmar, fan vad sugen jag blir på att träna Crossfit varje gång jag kliver in i Gripens nya anläggning! Underbar atmosfär! Har även fått egna nycklar så nu kan jag träna Crossfit när jag vill om vi har stängt, sweet! Jobb och träning i boxen på fredag och söndag, längtar!

På lördag är det löpkläder på som gäller för mig och Johan, tillsammans med Julia och Henrik. Löpning och fys i Bokskogen väntar och på schemat står det uppvärmning 2-3 km, korta intervaller följt av fys som jag ska hålla i. Jag ska minsann se till så att vi alla fyra får jobba röven av oss, hehe 

Hur går det med era nyårslöften kring kosthållning och träning? Vore kul att få höra hur det går för er kära läsare. Roligt om ni lämnar lite fotspår efter er!

Johan har bjudit på god och nyttig middag ikväll, befinner mig i matkoma nu och tur det för sängen kallar. Bjuder på en bild från gårdagens träning. Har ni instagram? Följ mig gärna dajana_fit

20130109-231024.jpg

One comment on “Full av energi igen – äntligen!

  1. Gött med bokskogen!! Och nyckelen!! 😀 😀 😉
    Jag har faktiskt ert smärre nyårslöfte: att skippa godis och matslarv för att loosa det extra på magen. Och har redan tappat ett kilo på vågen – och – måste för första gången i mitt liv använda knytsnöret i alla träningstights, bara senaste veckan :))

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

HTML tags are not allowed.