Friends for life!

Motion och bra kosthållning borde räcka till att jag som person mår bra? Om det ändå vore så enkelt! Idag är det många som har den uppfattningen men jag anser att det krävs många fler pusselbitar för att människans välbefinnande ska vara på topp! Självklart är motion och bra kosthållning viktigt för att vi ska må bra fysiskt och psykisk! Jag vill ta upp andra faktorer som spelar en central roll i våra liv och idag kommer jag ta upp en av dem, nämligen; 

Vänner är något kärt för de flesta får man hoppas och oftast önskar många att de kunde lägga mer tid till att umgås.Det är viktigt att de vänner som finns i din omgivning bryr sig om just dig. Jag brukar tala om positiv och negativ energi och att en vänskapsrelation kan relateras till en parrelation. På senare tid har jag funderat över vilka mina egentliga vänner är, vilka är de som ställer upp för mig? Vilka är det som bryr sig och hör av sig emellanåt och inte endast i samband att de behöver något? Vilka finns där för att trösta mig i motgång och fira mig i framgång? Gör ni det också?

Snabbt öppnas mina ögon som får mig att inse verkligheten och den är att när det väl kommer till kritan är det de riktiga vännerna som finns där för mig i vått och torrt! Konsekvensen har blivit den att jag faktiskt brutit kontakten med de människor som endast tagit negativ energi från mig, ni vet dem som ni alltid ställer upp för, alltid bjuder på fester och födelsedagar, alltid presenterar för dina andra vänner osv. I gengäld får du i princip ingenting tillbaka, jo en sak, besvikelse. De värsta jag vet är när människor (ursäkta mitt uttryck) ”rövslickar”, utnyttjar och ljuger!  Jag är oerhört glad över att jag inte längre umgås med de människor som endast utnyttjat mig, vilket jag varit djupt ledsen över. Ni som känner mig vet att jag gärna för en öppen dialog och är absolut inte konflikträdd då jag står för det jag tycker! Finns nog inget värre än när en person är konflikträdd och vågar inte säga det den tycker och framför allt stå för det den tycker, utan istället öppnar sin mun bakom din rygg, det är otroligt svagt! ”Karma” tror jag oerhört mycket på dvs, ”what you give is what you get”! Tänk på det i fortsättningen!

Det jag försöker säga är att lägg energi på de människor i din omgivning som bryr sig om just dig, får dig att må bra alla dagar i veckan och ställer upp för dig och förhoppningsvis gör du detsamma. Man mår bättre av att vara ärlig mot sina vänner och reder ut eventuella dispyter. Vänskapsrelation kräver många saker precis som i en parrelation. Jag har några riktigt bra vänner som jag inte träffar så ofta pga avstånd men varje gång vi ses eller hörs känns det som att en dag endast passerat sist vi sågs!

Den här sötnöten Rebecca får mig alltid på bra humör. Tack för att du alltid finns där för mig. Love you!!!
                                      Önskar bara att jag och Rebecca bodde lite närmare varandra.
En sak har vi alla fall lovat varandra, att alltid ses när vi fyller år! Snart dags ju!:)

Rebecca träffar jag tyvärr inte så ofta som jag önskar 🙁 Tråkigt att vi bor så långt ifrån varandra:(
Molli och Hanna som också är en av mina närmaste vänner träffar jag lite oftare och det gillas skarpt!Älskar er allihopa oerhört mycket! You three girls, rock my world!
I somras cyklade jag, Hanna och Molli Bornholm runt och det var en upplevelse i sig:) Bland det roligaste jag har gjort. Hoppas på en repris i år tjejer!:)
Ta hand om era vänskap! 
Kram

2 comments on “Friends for life!

  1. becca on said:

    <3 <3 <3

  2. Dajana on said:

    <3 <3 <3 till också Becca 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

HTML tags are not allowed.