FORZA!

…ja…”framåt” kan jag uttrycka det som! Mitt företag, F.I.T som jag startade i november går verkligen framåt! Hårt arbete ger faktiskt resultat och det viktigaste för mig är att mina klienter är nöjda! Den här veckan har jag fått två nya klienter som det ska bli spännande att arbeta med dem.
För er som inte besökt min hemsida kan ni lätt gå in på den här via bloggen, uppe till höger (lilla huset) eller klicka HÄR!
Är du intressad av att bli klient hos mig? Det blir du enkelt genom att maila mig på hemsidan!
Denna veckan händer det en hel del, möte med klienter, TRX-utbildning, träningar, match och massor med jobb. Gillar när det finns mycket på schemat! Just nu tar jag det lugnt, enda lediga kvällen på hela veckan och jag passar på att ha ”egen tid” då Johan är i Göteborg och spelar match. Läggdags snarast, ska endast göra matlådor för imorgon. Ett träningspass på gymmet väntar 07.15, får passa på då jag börjar jobba 09.00! Torsdagskvällen spenderas i Höör som alltid, handbollsträning! Massagen jag fick från vår massör igår efter handbollsträningen var enormt välbehövlig och jag kände mig som en ny människa idag. Mer massage åt folket! 🙂
Ha en fortsätt trevlig vecka och glöm nu inte att besöka Mix & Eat Café och nämn min blogg för att få rabatt på hela sortimentet!

Den här tjejen säger godnatt för idag:)

Ta hand om er!
kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

HTML tags are not allowed.