Montenegro

Åh vad jag älskar sommar, värme och att vara ledig. Att steka inoljad i en solstol lyssnandes på musik är avkoppling på hög nivå för mig. En och annan vattenmelon uppskattas allra mest i sommarvärmen som jag dessutom slukar på nolltid. 

Två och en halv vecka har passerat av semestern och det återstår fem underbara veckor. Vi har redan hunnit åka på en veckas solsemester i Montenegro (bröllopsgåva från mina föräldrar). Jag fullkomligt älskar Montenegro! Jag förstår varför mina föräldrar alltid semestrade där i yngre dar. Även mina morföräldrar spenderade deras ledighet i det bergiga landet med de vackra stränderna. 

Vi bodde i Herceg Novi, dit mina föräldrar åker till varje år. Även i år var dem på plats och bodde precis under oss i ett hus vi hade hyrt. Träning, strandhäng, långa promenader, god mat och allmän avkoppling var precis det vi alla behövde. 

Som vanligt tränade vi i princip varje dag (5 av 6 dagar) innan stranden. För ynka 20 Euro fick vi träna i en vecka. Skönt för mig att min crossfit-programmering nästan kunde följas till punkt och pricka. 

Vi åt mycket grillat och mestadels hälsosam mat men självklart slank det ner en och annan glass. Vattenmelon överkonsumerades till fullo! 


                           Mitt i EM-yran bestämde vi oss för att flyga till Prag istället för att åka hem. Finalen mellan Sverige – Portugal var fenomenal! Mer om detta i nästa blogginlägg. 

Om en vecka väntar ännu en utomlandsresa, nämligen till USA. En vecka i NYC och en vecka på Long Island (Hamptons bay). Oj, vad jag har längtat efter detta! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

HTML tags are not allowed.