Första advent hos Börjessons

img_7964-3

 Första advent har spenderats utomhus i det sköna vädret tillsammans med mina fina killar. Det går inte att ligga på latsidan som husägare, det finns alltid något att göra. Sysslorna blev betydligt roligare i strålande solsken även om det var lite kyligt men man blir rätt varm av att kratta löv. Efter några timmars trädgårdsarbete tillagade jag en mumsig brunch bestående av äggröra, Ingelsta kalkonbacon (betydligt godare och nyttigare än vanlig) och mina supergoda och hälsosamma våfflor. Kvalitetstid med min man, sådana här stunder uppskattar jag enormt mycket då vi sällan har en hel dag ledigt ihop.

 

  
Hugo älskar att springa runt i trädgården och mellan allt krattande fick jag kasta hans tennisboll ett antal gånger. Vi var ändå ute på en längre promenad i morse och ändå hade han massor av energi och spring i benen. Jag kan fortfarande inte tro att busen fyllt åtta år i somras.

Vi har även tittat på handboll i Trelleborg, min gamla klubb som även Johan lirat i. Alltid kul men också lite jobbigt att sitta på läktaren och se alla springa runt, stega, skjuta och lyfta armarna i luften efter ett skott i mål. Känslan av att kliva in på en handbollsplan har och kommer alltid vara en av de bästa i mitt liv. Spel kommer det definitivt aldrig att bli igen men man vet aldrig vad som händer i framtiden, kanske fystränare eller tränare inom handboll. Vi får se…

Kvällen avslutades på Millennium med god mat. Ska bli skönt att koppla av i soffan en stund men innan dess väntar en längre promenad med Hugo.

Btw, glöm inte att besöka Enkelt Never Satisfied nyöppnade webshop och ta del av Black Fridays fina erbjudanden som gäller fram till 22.00 ikväll!

Dags att tagga till! Testvecka väntar och jag är sjukt exalterad! Jag vet att jag har blivit starkare i allting jag har tränat och äntligen får vi se hur mycket. Let’s do this!

Inlägget Första advent hos Börjessons dök först upp på Dajana Börjesson.

Källa:
Första advent hos Börjessons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

HTML tags are not allowed.