Fitaid – hälsodryck

Fitaid – den nya hälsodrycken

Allt fler energidrycker lanseras och tillverkarna lyckas toppa ingredienserna gång på gång. Sedan har vi olika ”hälsodrycker” eller de påstås vara det, men allt för många har tillsatt socker eller annat trams som är allt annat än hälsosamt.

En ny hälsodryck som har tagit Crossfit-communityn med storm är Fitaid.

Då undrar ni vad som är speciellt med denna dryck? Jo, den innehåller en hel del nyttigheter som bilden visar nedan.

Fitaid är ingen energidricka, dvs. den innehåller inget koffein. När ska du dricka den då?

Lite energi ger den via grönt te annars är den fylld med B, C, D, E-vitaminer, kalcium, kalium, magnesium, glukosamin, L-arginin, L-leusin m.m. En perfekt dryck efter din träning! Fungerar alldeles utmärkt under dagen eller varför inte till lunchen? Den smakar som multivitamin (apelsinsmak) med kolsyra. Jag älskar den!

Vi på Gripen Crossfit erbjuder denna goda dryck! En för 30 kr eller 4 för 100kr. Annars har jag inte sett den i butikerna än. Har ni möjligtvis?

Fitaid vs. Celsius

Egentligen har dessa två drycker olika funktioner då många söker koffeinet i en Celsius men om man exempelvis skulle jämföra Celsius med Fitaids innehåll (förutom koffeinet), är Fitaid bättre. Jag har uppmärksammat att många dricker Celsius istället för läsk eftersom de är nyttigare men då kan istället denna dryck ersätta det behovet om man söker en svalkande hälsodryck med kolsyra.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

HTML tags are not allowed.