En by – en kärlek! Mörrum handbollsklubb

Då är det snart dags! Om jag är nervös? JA! Svårt att se och höra sig själv i tv-rutan. Spännande och samtidigt lite småjobbigt att vi deltagare inte har en susning om hur SVT klipper programmet. Jag minns knapp vad jag har sagt… 🙂 

Vill sända extra kärlek till Mörrums Handbollsklubb! Så mycket stöttning ni har gett mig, det går rakt in i hjärtat ska ni veta! Det är ca 11 år sedan jag lirade handboll i lilla Mörrum och att se det ni gör för mig inför programmet är helt otroligt! Många av er var inte ens födda under min speltid i klubben men ändå bidrar ni med så mycket. Jag är evigt tacksam! 

Många minnen har poppat upp de senaste veckorna efter att ha pratat med det gamla goa gänget i timmar. En självklar slutsats av allt chitt-chattandet är att alla vi hade så himla skoj ihop (och att vi hittade på massa sjuka grejer, inga namn nämnda). Ibland undrar man hur vår dåvarande tränare Anders Hörring kunde stå ut med oss 🙂 Inte lätt att träna damlag! 

När jag tänker tillbaka på dem tre gymnasieåren jag valde att spela i Mörrum blir mitt leende bredare och bredare. Fick uppleva SM, cuper, beachhandball, läger, seriespel och massa annat skoj vid sidan av planen. Älskade fredagarna eller den s.k superfredagen! Då spelade dam-och herrlaget direkt efter varandra, nästan alltid fullsatt på läktarn och den perfekta starten på helgen! 

Jag minns att sammanhållningen var väldigt god inom seniorlagen och att vi fick otroligt mycket stöttning från styrelsen. Till alla själar som jobbar/jobbade för att vi skulle ha det bra, det ideella arbetat som vi seniorspelare tyvärr lätt glömmer bort, vill jag sända ett stort stort tack till 🙂 Ännu roligare att sedan få veta att samma personer fortfarande kämpar på med det ideella arbetet med unga handbollsspelare och seniorlag. Jag blir otroligt glad! Hejja er! Och jag lovar att hålla lite träning för knattarna när jag har vägarna förbi:) 

Efter allt prat med tjejerna kom vi fram till att vi skulle ha reunion under våren. Säger bara, oj vad vi ska ha så kul! Beachhandball i Åhus tror jag vi även spikade. Jag längtar! 

Jag hittade lite tidningsurklipp från den gamla goa tiden! 

  
Vi avverkade många roliga derbyn! Linda och jag! 🙂 

  
Här är vi! Gamla gänget! Ni ser mig på huk nere till höger. 

  
Derby igen! 

  
Denna snygga tröja fick jag hemskickat av klubben! Tack så himla mycket! Den kommer användas flitigt! 

  
Tack för allt stöd! Ni är guld värda! På lördag köööör vi! 

Vill ni se videohälningen som föreningen gjorde till mig, hittar ni den på instagram under ”svtatleterna” eller mitt konto, ”dajana_fit”. 

Lördag, 20:00 i SVT! 

Stor kram på er/ Dajana ”Dajen” 😉 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

HTML tags are not allowed.