EM- äventyret slut och tillbaka till hemmaplan 

IMG_4233-0

Tillbaka på hemmaplan efter åtta dagars semester i Frankrike och fotbolls- EM. Djup besvikelse efter sista gruppspelsmatchen. Man kändes sig helt tom inombords, lite arg men framför allt besviken. Sverige var inte dåliga men matcher vinns inte utan något skott i mål. Tur hade vi definivt inte och ibland behövs det för att vinna. 

Nåja, utöver de 2 x 90 minuterna på planen hade vi det rätt så bra. Stämningen innan matcherna måste upplevas, går helt enkelt inte att beskriva. De dricks mycket alkohol men det är absolut inte nödvändigt, själv hade jag lika trevligt med Cola Zero. 

Jag kommer sakna Zlatan! Tungt att veta att vi aldrig mer får se honom i landslagströjan. EM-studion visade igår ett åtta minuters klipp på alla mål han gjort i Sverigetröjan. Otroligt mäktigt och ingen kan ta ifrån honom titeln som Sveriges bästa fotbollsspelare genom tiderna. Tack Zlatan för showen! 

  
  
  
 

EM 2016 – jag var där!


  
  
  
   
 
  
I skrivande stund är vi på väg ner till Brantevik och säsongsöppningen av Branterøgen. Vi ska möta upp några vänner och äta massor av fisk 🙂 

Nu när jag är tillbaka på hemmaplan lovar jag betydligt fler blogginlägg med massor av tränings- och kosttips. Vårt pool-och trädgårdsprojekt är klart när som och sjävklart kommer en uppdatering om det. 

Btw, jag behöver er hjälp! början av veckan ska jag inhandla nya trädgårdsmöbler och större krukväxter. Har ni några bra tips på var och vad man ska satsa på? 🙂 

Hoppas ni hade en mysig midsommar! Ha en skön helg/D 

Inlägget EM- äventyret slut och tillbaka till hemmaplan  dök först upp på Dajana Börjesson.

Källa:
EM- äventyret slut och tillbaka till hemmaplan 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

HTML tags are not allowed.