Kom och hejja på mig!

Det blev en snabb visit i huvudstaden igår för att träffa min coach Helene samt Anita som gör min bikini inför tävlingarna. Jag hann även få in ett långt träningspass i Åkersberga innan mitt coachmöte samt en lång promenad innan läggdags. Det blev dietmiddag med mina kära bästa vänner Becca och Hanna. Uppskattade verkligen denna mysiga stund tillsammans med mina vänner, då jag inte träffar de allt för ofta.

Nu återstår det endast tre veckor och två dagar till min första tävling i bodyfitness och sjävklart vill jag att så många av mina nära och kära kommer och hejar på mig när jag intar scenen.

Första tävligen går av stapeln i Lund, på Scandic Star, lördagen den 22:e november, och det är även då jag tävlar. Tävlingarna börjar 10:00 och bodyfitness är sist ut (jag tävlar i – 168 cm-klassen) i startfältet. Man behöver nog inte se alla tävlingar under dagen men eftersom platserna är onumrerade kan det vara bra att komma i tid för att få bra sittplats.

IMG_1895.GIF
Tävlingarna sker i kongresshallen där 450 personer får plats. Förköp kan göras på nummer: 070-641 48 28 eller via mail: decembercupen@gmail.com
Läs mer om tävligen HÄR!

Veckan därpå, dvs den 29:e november tävlar jag under Fitnessfestivalen i Göteborg, tävligen heter Luciapokalen och biljetter hittar ni HÄR! Hoppas vi ses!

Vi är fler från mitt team som ska tävla, håll utkik efter dessa grymt duktiga atleter:
• Josefine Malmgren (DC & LP BodyFitness -163 cm)
• Tim Moström (DC & LP Athletic Fitness -175 cm)
• Melinda Trabjerg (LP Bikinifitness +172 cm)

Hur ligger det till med min form då? Njae, svårt att säga eftersom min mage krånglat otroligt mycket de senaste 10 dagarna men förhoppningsvis släpper det. Har tillsammans med Helene kommit överens om att det är ”ALL IN” som gäller dessa sista veckor. Jag kommer gå in i mig själv nu och prioritera mig i alla lägen. Slutspurten återstår och förmodligen det hårdaste jobbet kvar men tänk så kul det kommer bli när jag väl kliver upp på scenen! Längtar!

IMG_1883.JPG
Snapshot från gymmet i Åkersberga. Fanny och jag gillar rosa Better Bodies kläder 🙂

Snart hemma i Malmö för att krama min man

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

HTML tags are not allowed.