Crossfit, julledigt, träning, handboll och 35 års fest!

Överskriften summerar den här efterlängtade fredagen perfekt! 06:15 befann jag mig återigen i boxen för ett kick-as pass. På schemat stod det clean (frivändningar) och burpees. Efter woden tränade jag extra ben genom backsquat, deadlift och sumodeadlift med kettlebell (på lådor för att komma ner ännu djupare). Efter en riktigt skön dusch var det dags för julavslutning på skolan. Utdelning av betyg och lite julmys med kollegor fick avrunda den här höstterminen.

Just nu vilar jag en stund innan jag tar mig an det andra träningspasset. Klockan 18:00 spelar Serbien semifinal mot Polen i handbolls-VM. Ni vill inte missa den här spännande matchen! Serbien lyckades slå ut de tvåfaldiga världsmästarna Norge ur turneringen. Nu kan ingen stoppa de, dock är Polen bra så det gäller att inte underskatta eller ställa in skorna innan matchen. Danmark tar sig an Brasilien som för första gången är vidare till semifinal. Fantastiskt roligt för världshandbollen och sportens utveckling. Fler nationer visar framfötterna vilket är otroligt kul. Tråkigt att Sverige inte lyckades kvala in till VM, inte alls lika kul att titta på turneringen. Any way, slå på TV 4 sport ikväll klockan 18:00 för handboll i världsklass!

Direkt efter matchen kör vi till Lund och Hercules för att fira Sofie, hon fyller 35 år idag. Det ska dansas ikväll! Ingen alkohol för mig, blir endast ”fest” för mig på juldagen och lite på nyårsafton.

20131220-145917.jpg
Tränat färdigt och är glaaaaad! Dagens outfit: kjol från Banana Republic, kavaj från Calvin Klein, linne från Guess och skor från Bianco.

20131220-150130.jpg
Min underbara kollega Elin som är mammaledig kom på besök med sin coola Frank. Vi blev bundisar direkt, lärde honom ”pussmun” på två röda 🙂

2 comments on “Crossfit, julledigt, träning, handboll och 35 års fest!

  1. Hej!
    Var kommer träningskläderna ifrån?
    Grymt snygga byxor!

    • dajana on said:

      Tack Tina! Och de är sjukt sköna också! Sitter perfekt! Jag köpte mina två par Six deuce på gymgrossisten i Malmö vid värnhem

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

HTML tags are not allowed.