Chokladmousse innan läggdags – teamträff & jag i media!

Efter att ha sett flera av mina teammates kränga i det var jag tvungen att prova! Yup, de hade rätt! It tastes delicious 🙂 Min diet är räddad!

20140814-004523-2723328.jpg
Det var endast till att mixa tre äggvitor hårt, tillsätta en skopa av Nanox Orbilox 8 casein (belgisk choklad) och lite kakao. Done!

20140814-004715-2835588.jpg
Hur gott ser inte det här ut? Tro mig när jag säger att det smakar minst lika bra som det ser ut 🙂

Så snabbt nyttigt mat kan påverka kroppen. I en och en halv vecka har jag ätit cleant och det märks direkt! Vi släppte tyglarna under vår smekmånad och det gjorde vi rätt i, men nu är det back to business! I helgen träffas nästan hela teamet och jag ser fram emot mitt coachmöte med Helené på söndag. Jag har förmodligen världens bästa och snyggaste coach! Den underbara människan sprider så mycket glädje, inspiration och motivation i min vardag att jag inte riktigt kan sätta ord på hur viktig hon är i mitt liv och framför allt kommer bli under hösten och mina två debuttävlingar i bodyfitness.

Vårt team >> Team Forever Fit by Better Bodies är som en stor familj, vi stöttar varandra otroligt mycket. Även om vi inte ses ofta och är utspridda runt om i landet, finns vi där för varandra hela tiden, då menar jag hela tiden! Jag längtar efter att få träffa er under helgen, träna och svettas järnet, mysa, grilla och bara va <3 Bli inspirerade och följ oss på instagram @teamforeverfitbybetterbodies Annars susar dagarna förbi, jag njuter så mycket jag kan. Idag har jag myst med Hugo, två långa promenader med mycket bus. Vilodag och lite klientjobb följt av MFF-match. Herregud så spännande! De vände 0-2 till 3-2(!) Tummen upp för Rosenberg 🙂 20140814-010635-3995294.jpg
Bus bus :).

20140814-010707-4027869.jpg
Numera har jag alltid MFF-tröjan på när det vankas match.

Just in case, om ni glömt…numera är jag träningsexpert i Citytidningen och min första artikel släpptes idag. Det går alltid att läsa själva tidningen i PDF-fil på nätet i efterhand.

20140814-011054-4254815.jpg
Överst på första sidan, kul!

20140814-011131-4291881.jpg
Jag hoppas att ni läsare har nytta av mina svar. Vill hjälpa människor till en hälsosammare livsstil. Hope you like!

PS. Jag känner mig lite stolt, det får man vara ibland även om det svider i andras ögon emellanåt. Ni där ute som jobbar hårt, tror på det ni gör, lyckas, syns, berör andra…sträck på er! Ni är grymt bra! Va stolta, le, le mycket och lägg er positiva energi på att vidareutveckla er!

Kram /D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

HTML tags are not allowed.