Checkar ut….

Vilken tung och fullspäckad arbetsvecka jag haft! Den avslutades i alla fall på allra bästa sätt. Vi vann träningsmatchen mot H43 Lundagård ikväll 22-15 (9-9). Överlag ser spelet bra ut, framför allt försvarsspelet i andra halvlek, vi släpper in 6(!) mål! Framåt tog det en liten stund innan vi kändes oss bekväma i handbollsskorna. Fredrik och Buttan (tränarna) körde runt frisk på alla spelare och juniorerna fick också speltid. I andra halvlek gasade vi i botten och hade ett fint andra fas spel. Är rätt nöjd med min egen insats också, kändes bra både bakåt och framåt och min nya roll som centerhalv i 5-1 försvaret älskar jag! Bästa målskytt, sex mål, helt okej. Nu spelar jag mer som M9:a och jag gillar att ha ansvaret och satsa för andra och dessutom fungerar samarbetet mellan mig och linjerna bra, gött!

Med tanke på veckans tuffa jobbschema och dåliga sömn, hade jag inte höga förväntningar inför matchen. Men det är så skönt att trots dessa faktorer kan jag koppla bort det när jag väl kliver in på handbollsplanen. Matchförberedelse är a och o för mig. Inställning och vilja kan övervinna det mesta. Sedan spelar kost och sömn är otroligt viktig roll.

Jag är knockad och checkar ut för idag, ingen energi kvar what so ever. Det ligger och väntar klientarbete på mig imorgon eftersom jag inte hann med allt under veckan men ibland måste man bromsa upp och prioritera sin egen sömn och hälsa. Negativ stress är farligt! Dygnet har endast 24 h och under den gångna veckan har min klocka ringt 07.00, jobbat till ca 16.30, tränat efteråt och sedan jobbat 22.00-01.30…puuh. Konstigt att jag är trött? Har sagt det innan och jag säger det igen, som egen företagare jobbar du konstant, finns inget som heter ”ledigt” men vilken tur att man älskar sitt jobb! Lätt att glömma att jag har ett heltidsjobb som idrottslärare ibland som går i första hand. Just nu är jag dessutom ensam idrottslärare på skolan och undervisar åk 4-9, har hand om elevrådet samt dans i elevens val, så det finns att göra saker där också:) But I love it!

Dags att släcka för ikväll, lång sovmorgon till 11.00 väntar. Gymmet, klientjobb och mys med laget väntar under morgondagen. Ska försöka göra några blogginlägg också, promise:)

Några bilder från den gångna veckan:)

20120901-001002.jpg

20120901-001014.jpg

20120901-001021.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

HTML tags are not allowed.