Bye Bye USA & hello home

img_9150-0

 Borta bra men hemma bäst? Jag vet inte vad det är mig och USA, men jag har aldrig någonsin haft hemlängtan efter att ha varit där. Nu har vi i för sig varit i Karibien en vecka också, men ändå. Hade jag haft möjlighet, skulle jag utan tvekan haft ett boende i New York eller Key West. Who knows, maybe some day. Nästa sommar väntar ännu en NY-resa, den här gången med tjejerna. 

Vi har precis mellanlandat i Houston, men det var emellanåt tveksamt om vi ens skulle komma med vårt flyg. Tydligen var det två United Airlines flyg före vår avgång som var över fyra timmar försenade. I sista sekunden klev vi på planet, försenade såklart. Aldrig kul att resa många timmar, tacka vet jag deras utbud av serier och filmer. 

Sista dagen i Miami checkade vi in på ett hotell intill flygplatsen, och med vår vanliga tur blev vi uppgraderade till en svit. Vi spenderade endast natten där, då hela dagen gick åt shopping som jag berättade i förra inlägget. I love shopping! Vem gör inte det liksom? Allting är valt med omsorg, tror dock inte min plånbok gillade det ha ha ha. Även några julklappar till våra familjer är inhandlade, övertygad om att de kommer älska dem. 

Efter att vi landar hemma (torsdag vid lunch), väntar ett hektiskt schema. Jag vågar inte ens tänka i vilket skick jag kommer vara på måndag, när jobbet kallar efter 18 dagars ledigt. Crossfittävling med min teamie Matilda hela fredagen i Åhus, på lördag spelar Johan match tidigt och därefter kör vi mot Blekinge och mina föräldrar och söndagen inleds med dop för fina Ebbe, följt av storhandling, matlagning, städning och massor av jobb….puuhh. Längtar efter att få busa med min Hugobugo. Amanda och Johannes har varit hundvakt och vi är så otroligt tacksamma över att våra familjer passar honom när vi reser. 

Glömde ju berätta att vi måste mellanlanda två gånger på väg hem, vi reser hela 18 h totalt. Over and out! 

Inlägget Bye Bye USA & hello home dök först upp på Dajana Börjesson.

Källa:
Bye Bye USA & hello home

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

HTML tags are not allowed.