I always buy gifts for myself

På Valborgsmässoafton blir jag ännu ett år äldre och jag älskar att fira som jag nämnde tidigare. Jag är den typen som gärna hittar anledningar till att shoppa saker till mig själv, och självklart borde man väl få unna sig en present dagen till ära? Har ni varit inne på NA-KD någon gång? En onlinebutik […]

V.17

Jag är övertygad om att en helgdags 24 timmar är kortare än en vardags 24 timmar! Skämtosido, men varför känns det som att helgerna varar i några minuter?  Veckans planer Veckans jobb startar i raketfart! En representant från Skånes Skolidrottsförbund besöker oss under måndagen för att hjälpa oss med att ansöka bidrag till olika projekt. […]

Formen idag – FIT Challenge done!

Då har FIT Challenge varit igång i sex veckor som jag drog igång här i bloggen. Först vill jag tacka alla som har deltagit i denna utmaning, som i grund och botten handlade om att vårda och ta hand om sin kropp på ett hälsosamt sätt. Jag säger bara WOW, så grymma och inspirerande alla […]

V. 16

Veckans planer Som jag har njutit under mitt påsklov, ni ska bara veta! Tyvärr påverkades bloggen en bit, men ibland behöver man ett break från allting för att ladda batterierna. Mina veckor är alltid fullspäckade och därför var det extra skönt att lägga fokuset på mig under ledigheten. Snart börjar dessutom en av de stressigaste […]

Poolområde & trädgård

Underbara lov! Obeskrivligt skönt att kunna ta sovmorgon, gå en lång promenad med Hugo, träna i vårt gym, njuta av vädret i vår trädgård med en kopp te, träffa vänner och familj, pyssla och dona i huset och bara njuta av tillvaron. Bilden ovan är ifrån somras och vi är i full gång med trädgårdsarbetet […]

V.15

Veckans planer  Kan knappt tro att det redan gått fem veckor sedan sportlovet, men jovisst, påsklovet är här! Gick på ledighet med ett leende på läpparna i fredags, skoljoggen blev en succé! För första gången någonsin ska jag inte jobba en minut på lovet (lärarjobbet då) vilket jag annars alltid måste göra. Däremot jobbade jag […]

Premiärgrillning i Villa Börjesson 

Igår rullades grillen fram för första gången i år och som de säger, grillat är godast! Vilken härlig kväll det blev när familjen Börjesson var på besök. Det var fullt ös i  barnen och deras lekar, både ute i trädgården och inomhus. Vårt gym förvandlades till ett disco senare på kvällen. Jag ser verkligen fram […]

Body blast

Jag har fått dille på bodys! Innan vi åkte till Karibien i vintras införskaffade jag mig en enkel body med öppen rygg. Hur snyggt är det inte med ett par slitna jeansshorts och en body? Ett enkelt plagg som kan liva upp en hel outfit! Nelly.com har riktig fin rea just nu, och de flesta bodys nedan […]

Run together

Jag har återigen kommit igång med min löpning, yay! Mitt välbefinnande skjuter upp i höjden av att springa och känslan efter ett löppass är obeskrivlig. Nu ska jag endast få med min man att löpträna med mig, och det är inte det lättaste vill jag lova. Han vill gärna ha en boll i handen om […]

Sida 1 av 12212345...102030...Sista »