Bästa insatsen på länge!

Jag har spelat handboll i 18 år och än idag skriker jag av glädje tillsammans med mina lagkamrater som om de vore det sista jag gjorde i livet, under och efter match! Bästa känslan någonsin, helt obeskrivlig!

Dagens insats från oss guld-svarta Trelleborgare var det inte många som hade räknat med. I alla fall inte Kärra som inför matchen låg i den övre halvan och vi botten av tabellen.

Istället för fys/löpning efter onsdagens handbollsträning, satte vi oss i lugn och ro och diskuterade vår egen insats hittills och vad som krävdes för att vinna nästa match (idag). Inga detaljer behövs nämnas förutom att viljan och inställningen var åter tillbaka hos alla spelare.

Fantastisk match vi gör idag! Varenda spelare sliter, kämpar och visar glädje. Vår bänk skriker, står upp med händerna i luften vid varje mål, vunnen boll, målvaktsräddning..you name it! Kärra var 3 mål som närmast och trots flera elitseriespelare, hade det gröna Göteborgslaget ingenting att säga om. Vi fullständigt körde över dem med 33-22!

Att kramas, hoppa i ringen tillsammans med mina underbara lagkamrater och skrika ut sin glädje efter slutsignalen, slår allting! Det här är det bästa med lagsport, tillsammans är vi starkast! Vill aldrig sluta spela handboll 🙂

Vad gäller min egen insats är jag självklart nöjd. Både defensivt och offensivt. Jag ger mig aldrig! En spelare som ger mig utrymme att utmana henne, får skylla sig själv. Min specialité är genombrott och hårda satsningar och ser jag en liten möjlighet till att ”köra” min spelare, utnyttjar jag det till varje pris. Gött med lite skott utifrån också! Variation skapar osäkerhet hos försvararen. Sammanlagt 8 baljor i målprotokollet. Det bästa idag (för mig) måste ändå ha varit att jag var helt smärtfri i halsryggen/ryggen. Skönt efter många veckors lidande.

Sedan får jag inte glömma mina krigar-kamrater. F•n vad jag älskar er. Sådan kämparglöd alla visar, energin va på topp under hela matchen. Då är det enkelt att prestera och vinna tillsammans. Vår bänk och tränare är på hygget, peppar och coachar som bara den, underbart! Alla var på topp i Söderslättshallen denna afton. Våra herrar gjorde inte det sämre, de slog ett bra Vinslöv. Sjukt gött! Och vårt B-lag vann en tajt match igår. Snacka om en riktig ”HBK-helg”. Nu njuter vi en stund till och sedan laddar vi om till fredagens match, borta mot Drott.

En sådan här match sliter också på oss spelare. 60 minuters intensivt spel för mig har satt lite spår i min ömma kropp, lätt värt det! Lugn lördag i soffan med andra ord.

Kolla in dessa coola bilder som fotografen Peter Löfqvist tog på mig och Zander i måndags. De kommer användas vid hemmamatcherna (ni vet på sådana stora flaggor, kommer ej på vad de heter). Peter har en häftig och inspirerade studio i Trelleborg (Studio Blå )
Rekommenderar honom varmt om ni i framtiden vill ha fina bilder.

20131109-213758.jpg

20131109-213809.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

HTML tags are not allowed.