Att väcka kroppen till liv igen…

Tillbaka i Sverige efter en h*lvetes hemresa. Så mycket otur jag hade måndag-tisdag har jag inte haft på flera år tillsammans… berättar i nästa inlägg. Resan hem tog i alla fall lång tid och jag steg innanför dörren runt 20.00 igår och somnade rätt snabbt, vaknar 16.00 idag! Hade mer än gärna sovit några timmar till, dock fick jag reda på att Coopers test väntar imorgon innan handbollsträningen och därför fick jag väcka kroppen till liv istället om jag överhuvudtaget ska ta mig runt de 7,5 varven runt löparbanan!

Medan Johan tränade fotboll passade jag på att jogga 5 km i Skrylle för att känna efter i vilket skick min kropp är i. Löpstegen kändes inte finemang direkt, andningen är det inga problem med då jag löptränat hela sommaren men benen var helt stumma efter den långa hemresan utan någon vidare sömn. Dagsformen kommer dessvärre avgöra min tid på Coopers testet vilket känns mindre bra då jag vet jag är riktigt god löpform, och för min del kan dagsformen diffa på 30 – 60 sek på 3 km. Gäller att arbeta med inställning och vilja vilket jag verkligen försöker göra!

20120801-231343.jpg 20120801-231351.jpg

Hugo hängde med på såklart och vi joggade endast runt (ca 28 min) vilket passade busen alldeles utmärkt. Han drog i mig på slutet men jag fick bromsa ner honom då jag inte ville öka takten. En rejäl stretching efteråt!

20120801-231404.jpg 20120801-231410.jpg

Kika in mina nya löpardojar! Jag har alltid löpt i Asics men den här gången provar jag på Under Armour och efter tre löppass i de måste jag säga att jag älskar dem! Riktigt bra passform, supersköna och lätta som de måste vara, enligt mig! Färgen är supersnygg också:) Jag har köpt såååå mycket träningskläder och främst Under Armour, kommer visa er snart.

20120801-231422.jpg

Hugo tömde 1/3 av en shake med vatten efter löpningen. Han behöver också påfyllning:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

HTML tags are not allowed.