Aldrig för sent att prova något nytt

Dagens klientmöte gick kanon! En av mina kollegor som anställde mig som sin PT i julas har tränat TRX Suspension Training sedan dess. Ryktet sprider sig snabbt på arbetsplatsen och andra kollegor blir nyfikna och imponerade av de goda träningsresultat som min kollega åstadkommit. Hennes livsstil har förändrats, välmående och hälsosam mat står överest på listan idag.

Cilla, en annan kollega som jag för övrigt tränade idag var en av de som fastnade för TRX och ville prova på. Hon beställde hem TRX-kitet från BreezeFitness och även hon är förälskad i träningsredskapet. Cilla är i väldigt god form, tränat hela sitt liv men tycker inte om att träna på gymmet därför blev valet enkelt. Två olika träningspass och garanterat träningsvärk på köpet.

Jag tycker det är underbart att människor våga prova nya saker och ha nya utmaningar. Jag måste berömma min kollega för hennes fysiska status. Det är inte många i hennes ålder som tränar 4-5 gånger i veckan, äter hälsosam mat och tänker på utveckling. En ambitiös klient är det bästa en PT kan önska sig!

Tips till er allihopa, våga prova något nytt! Finns ingen åldersgräns på träningsredskap, istället handlar det om kunskap och besitter ni inte den själva, kan ni alltid anlita en PT. Viktiga är att ta tag i det nu! Det kan vara allt från att byta löprunda till intervaller eller som min klient, köpa hem ett TRX och sommarträningen är räddad oavsett om hon tränar hemma eller är på resande fot.

20120606-175241.jpg    

  

___________________________________________

Idag är vi lediga och vi har inte gjort så mycket här hemma. En tur till Dockan där vi bröt vår PF runt 16.00 med lite mat. Väl hemma blev det min favorit just nu, egengjord proteinsmoothie. Vi laddar för träning just nu. Bilen ska mot Dalby där jag släpper av Johan för fotbollsträning medan jag springer milen i Skrylle. Ska börja med fys innan ca 30 minuter för att ge mig på milen. Imorgon väntar friluftsdag, friidrott på Heleneholms idrottsplats. Jag och Carolina har planerat allt så nu håller vi tummarna för hyftsat väder, dock räknar vi med regn. Positiv ska man vara i alla fall! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

HTML tags are not allowed.