Akuta skador och glädje på samma gång…

Dessa akuta skador….Lagom till min första individuella tävling i Crossfit i Stockholm. Fick akut knäckas hos kiropraktorn för 1 ½ vecka sedan och då blev jag bättre, men efter lördagens match har jag blivit sämre, smärtan nästan overklig. Istället för olympiska lyft på träningsschemat igår ikväll, fick jag spenderar söndagen i sängen (i princip gråtandes av smärta).

Som tur var fick jag ännu en akut tid hos kiropraktorn imorse men han ville nu istället röntga mina kotor/nacke. Jag blev alltså inte det minsta återställd efter besöket utan fick istället besöka Apoteket för att inhandla Voltaren. Det lutar åt en inflammation, dock har inte pillerna hjälpt ett dugg!

På schemat imorgon väntar besök hos läkaren, direkt följt av röntgen samt återbesök med röntgenbilderna hos kiropraktorn. Uppskattar verkligen jobbet min kiropraktor gör, han är väl medveten om min fysiska vardag, match på lördag och tävling nästa helg.

Baksidan av elitträning som oftast slår till vid de mest olägligaste tillfällena. Känns surt att inte kunna förbereda mig till 100 % till Nordic Showdown.

När sådana här akuta skador inträffar ställer man sig alltid frågan, vad har orsakat detta? Vad hände? … Dessvärre kan jag själv inte svara på frågan, min träning har gått suveränt, jag har tränat klokt samt presterat väl. Vi får se vad de säger imorgon…

Något roligare som hände i lördags var att vi vann en tuff match mot Vinslöv. Med en boll! Det var hemmapremiär och lite nervöst i truppen men efter kollapsen i första matchen borta mot Heid, ville vi minsann bevisa för oss själva och alla andra att de kan räkna med oss även den här säsongen! Definitivt! Försvarsspelet satt mycket bättre på hemmaplan, glädjen och inställningen var av en helt annan kaliber! Jag är även nöjd med min egen insats i matchen (6 mål) men herregud så tråkigt att bli punktmarkerad större delen av andra halvlek, boring! Bästa med det var att Vinslöv inte lyckades förvalta markeringen bra, vi fortsatte att prestera. Underbart! Nu är vi igång på allvar! På lördag väntar en tuffare match, borta mot Sävehof. Ladda!

Några bilder från lördagens match. Foto av Dennis Karlsson och Trelleborgs Allehanda.

20131007-214736.jpg
Två av två straffar!:)

20131007-214929.jpg

20131007-215027.jpg

20131007-215042.jpg

2 comments on “Akuta skador och glädje på samma gång…

  1. Maja on said:

    Krya på dej Dajana! Du kommer säkert prestera med bravur trots detta!! Lycka till på NSD!!

    • dajana on said:

      Tack söta Maja. Det känns lite tungt nu men försöker göra allt så att jag är fit for fight nästa helg:) kramis

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

HTML tags are not allowed.