A great day!

Så här dagen efter det fantastiska beskedet har jag fortfarande inte smällt själva tanken, att det blir spel i elitserien nästa år! Nyp mig i armen! Funderade lite över framtiden idag, jag kommer ha ett ännu mindre socialt liv med mina nära och kära och ännu mer träning. Undrar hur försäsongens utformning kommer se ut? En sak är säker, det kommer bli den tuffaste EVER and I LOVE IT! Håller på att utforma ett nytt träningsschema och jag är taggad till hundra. Har dragit igång smått idag och nu väntar tuff träning framöver! Jag har ju haft min vila, var utan träning i 10 dagar pga att jag vad sjuk så när säsongen tar slut nästa onsdag är bara till att bygga muskler och löpträna!
_______________________________________________________________________
Efter gympasset begav jag mig hem för att tillaga en middag till mig och Hanna. På dagens meny stod det:
290 gram kravmärkt torskfilé
potatis
palsternacka
morötter
vitlök + andra kryddor
La allt i foliepapper och ugnsbakade det i ca 35 min! Enkelt, nyttigt och gott, as always!
Till efterrätt blev det fruktsallad, jammi!
Fruktsalladen tog snabbt slut!:)
_______________________________________________________________________
Imorgon kommer jag befinna mig i Kockums ishall hela dagen och åka skridskor med mina 1:or och 2:or, ska bli mycket trevligt! Älskar att åka och dessutom är det bra träning för ben och rygg!
På kvällen väntar handbollsträning och det känns extra roligt, undra varför?:)
Dags att beta av ett avsnitt av One tree hill eller gossip girl.
Gonatt för idag från mig!

One comment on “A great day!

  1. Anonymous on said:

    sååååååå söööööööt tror inte har sett sötare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

HTML tags are not allowed.