3D-träning till förmån för musikhjälpen 

img_9510-0

Början på en ny termin innebär betydligt mer jobb än vanligt, och den här terminen är inget undantag! Inte nog med att det är fullt upp på jobbet, i princip varje kväll har varit uppbokat till bristningsgränsen. Att lämna hemmet 07:30 och kliva innanför dörren mellan 21:00-22:30 varje kväll tar på krafterna. You gotta love what you do, and I do! Utvecklingssamtal väntar kommande tre veckor, let’s do this! 

Nu vet ni varför jag har varit så frånvarande här i bloggen under veckan. But, Im back!

Nåja, lördagen startade ovanligt tidigt med träning med Matilda på Gripen, därefter öppnade jag boxen 09:00 och höll i två pass. Efter lunch hade jag ett PT-pass på Palmer Friskvård med Åsa, till förmån för musikhjälpen (där Åsa vann budgivningen på en PT-timme med mig). Åsa fick prova på 3D-träning på Platform9. 

   Allt fler har fått upp ögonen för 3D-träning, vilket inte är så konstigt med tanke på fördelarna. Oavsett om du är tyngdlyftare, crossfittare, fotbollsspelare eller golfspelare, har du nytta av 3D-träning. In och kika på den översta filmen där Seth Ronland & Andreas Öhgren berättar om P9. Min vän Seth är alltså grundaren av detta funktionella träningsredskap. 

Åsa tyckte träningen var inspirerande, utmanande och rolig. Hon sammanfattar p9 alldeles utmärkt! 

Inlägget 3D-träning till förmån för musikhjälpen  dök först upp på Dajana Börjesson.

Källa:
3D-träning till förmån för musikhjälpen 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

HTML tags are not allowed.